"ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ στο παλικάρι μας!"

Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2016

AΠΟ ΑΥΤΟΥΣ θα πέσει η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ…

syrizaaaaaa
Το κλίμα μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας είναι εξαιρετικά δύσκολο. Αυτό που κάνει ο Πρόεδρος Ερντογάν στην ελληνική κυβέρνηση ονομάζεται τραμπουκισμός.
Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν από το Μαξίμου, η Τουρκική πλευρά χρησιμοποιεί τους τρείς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Θράκη σαν μέτρο πίεσης για την έκδοση των 8 στρατιωτικών που ζήτησαν πολιτικό άσυλο στην χώρα μας μετά το πραξικόπημα στην Τουρκία

Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι πως, όταν επιλέγουν οι πολιτικοί αρχηγοί υποψήφιους για τις βουλευτικές λίστες πρέπει να είναι σίγουροι για το ποιόν των ατόμων. Δεν είναι όλα μικροπολιτική. Υπάρχει και το πατριωτικό καθήκον.
Άραγε τι θα κάνουν οι κύριοι αν ο Πρωθυπουργός δεν τους επιστρέψει; θα ρίξουν την κυβέρνηση; Τέτοια εθνική μειοδοσία; στην ουσία τι μας λένε; ότι ο Ερντογάν εμμέσως ελέγχει την Ελλάδα.

Πηγή 

 Antigrafakias    

 
"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες