"Ειμαστε Εθνίκια και ερχόμαστε ... "

Σάββατο, 16 Ιουλίου 2016

Έκτακτες συσκέψεις σε Υπουργεία Εθνικής Άμυνας - Δημόσιας Τάξης - ΕΥΠ / Κίνδυνος για εμφύλιο στην Τουρκία φοβούνται οι επιτελείς μας

62fb92eb720d42cbbd7b3d73701580cb.png
Σύμφωνα με πληροφορίες που μας έρχονται από φίλους αναγνώστες αυτή τη στιγμή ΟΛΟΙ οι στρατηγοί βρίσκονται σε κλειστές συσκέψεις στα Υπουργεία στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν τεθεί σε πλήρη επιφυλακή οι μονάδες στον Έβρο (μας έχουν έρθει 3 επιβεβαιώσεις από μονάδες που για λόγους ασφαλείας πλέον δεν μεταδίδουμε).

Σύμφωνα με πληροφορίες τα κόμματα που πρόσκεινται στον Εντογάν καλούν τον κόσμο ακόμα και να πολεμήσει για την διατηρηθεί η "δημοκρατία του σουλτάνου"

Σύμφωνα με νεότερη πληροφορία έχουν συλληφθεί όλοι οι ανώτατοι αξιωματικοί συμπεριλαμβανομένου του αρχηγού του στρατού και βρίσκονται υπό κράτηση από τους πραξικοπηματίες.

Πηγή

Antigrafakias   


"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες