" Η Αλήθεια για την Νέα Τάξη Πραγμάτων"

Τρίτη, 19 Ιουλίου 2016

Η ανθρωπότητα ξαναζεί την κατάσταση αποστασίας της εποχής του Κρόνου

ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ...... ΕΤΣΙ ΣΗΜΕΡΑ
-Η ανθρωποτητα ξαναζει την κατασταση της αποστασιας,ο εκφυλισμος της γενετικης δομης των ανθρωπων ηδη απλωνεται στον πλανητη μας δια νομων, βαλλεται η φυσις των οντων οπως και την εποχη Κρονου,οι τεχνικες γονιμοποιησεις και αλλοιωσεις του DNA μας με ψεκασμους,φαρμακα,εμβολια,διατροφικη αλυσιδα αλλαζουν ολο το εργο της ουρανιας δημιουργιας,με αποτελεσμα την επεμβαση και παλι της Ηλιακης Ιεραρχιας,οπως και τοτε στην μεγαλη συγκρουση ΚΡΟΝΟΥ-ΔΙΟΣ.

-Σημερα αυτο το εργο τοχει αναλαβει η 8η Αποστολη και αναμενεται Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - ΖΕΥΣ σε νεα του ενσαρκωση,να ξεκαθαρισει και να επιβαλλει το εργο της δημιουργιας στην αρχικη του σχεδιαση.
-Αυτος θα συγκρουστει με τον αποστατη Γιαχβε,βαζοντας οριστικα τελος στην καταστροφη που εχει επιβληθει στον πλανητη μας χιλαδες χρονια τωρα.

Fileas


Η ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ :
<< -Ο ουράνιος κύκλος της 4ης Αποστολής (50.000 - 25.000π.Χ.) έμεινε ανεξίτηλος με το όνομα «Εποχή της Ουράνιας Αποστασίας».
-Διακριτικό γνώρισμα της εποχής αυτής ήταν οι ανεξέλεγκτες επεμβάσεις στη γενετική δομή του ανθρώπου, που εκφυλίστηκε,αφού τον κατασκεύαζε μαζικά σε θαλάμους δημιουργίας.
-Τον ήλεγχε απόλυτα και του στέρησε κάθε προσωπική πρωτοβουλία.
-Με παρεμβάσεις και διασταυρώσεις στα ζώα, δημιούργησε αφύσικα τέρατα και διασάλευσε τελείως το πρόγραμμα της ουράνιας κοινωνίας, η οποία κάλεσε τον Κυρίαρχο του Σκότους Κρόνο να σταματήσει τις αυθαιρεσίες και να εφαρμόσει τις εντολές που είχαν δοθεί.
-Αυτός αρνήθηκε να συμμορφωθεί και αποστάτησε κατά της Κεντρικής Εξουσίας, ξέφυγε από την ανώτερη συνειδητότητα θεός, ανατρέποντας εκ βάθρων το πρόγραμμα εξέλιξης των τέκνων της Γαίας.
-Υπαρχηγος του ηταν ο σημερινος θεος της βιβλου ΓΙΑΧΒΕ>>

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ!!!
Πηγή:
Fileas Fong
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ

 Antigrafakias   


"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες