" Η Αλήθεια για την Νέα Τάξη Πραγμάτων"

Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2016

"ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΗ ΤΡΑΠΟΥΛΑ" Ή ΑΛΛΙΩΣ...ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ!

1.jpg

Από τον Βασίλη Πολυχρόνη    

Μετά τον ΟΠΑΠ όπου στο διαγωνισμό εμφανίστηκε μόνο ένας "μνηστήρας",μετά τα αεροδρόμια με έναν και μοναδικό υποπψήφιο,μετά το Ελληνικό όπου πάλι ένας εμφανίστηκε και μετά τον ΟΛΠ που ένας τον διεκδίκησε,τώρα και στο διαγωνισμό για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ...ένας κατάθεσε προσφορά!Σύμπτωση,σύμπτωση!

Υ.Γ. Αυτό δεν είναι ιδιωτικοποίηση...ξεπούλημα με "σημαδεμένο" αποτέλεσμα είναι!Σαν τους διαγωνισμούς δημοτικών έργων,όπου συνεννοούνται οι εργολάβοι μεταξύ τους ποιος θα πάρει ποιον διαγωνισμό! 

Υ.Γ.1 Βάζω στοίχημα πως το ΤΑΙΠΕΔ θα ανακοινώσει πως το τίμημα δεν είναι αρκετό,θα καλέσει τους Ιταλούς να ανεβάσουν την προσφορά τους,οι Ιταλοί θα βάλουν μερικά εκατομμύρια παραπάνω (σε...1000 δόσεις) και το ΤΑΙΠΕΔ μαζί με την κυβέρνηση θα...πανηγυρίσουν για την "πολύ επωφελή για την κοινωνία...αξιοποίηση που θα φέρει νέες θέσεις εργασίας και...ανάπτυξη"!Σαν να έχουν το ίδιο υπόδειγμα ανακοινώσεων και το μόνο που κάνουν είναι να...αλλάζουν το όνομα του "επενδυτή"!!!

‪#‎ξεφτίλες‬


Πηγή

Antigrafakias    


"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες