"ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ στο παλικάρι μας!"

Τρίτη, 5 Ιουλίου 2016

Θα μας παρακολουθούν ακόμα και μέσα από το μυαλό μας

Η νανοτεχνολογία στην υπηρεσία της παγκόσμιας διαπλοκής
Έρχονται παρακολουθήσεις που δεν θα τις παίρνουμε καθόλου χαμπάρι! Ακόμα και μέσα από το σώμα μας.
Ομάδα επιστημόνων δημιούργησε την μικρότερη φωτογραφική μηχανή στον κόσμο, αφού το μέγεθός της δεν ξεπερνά αυτό ενός κόκκου αλατιού και μπορεί να εγχυθεί μέσα στο σώμα μέσω σύριγγας.

Η ερευνητική ομάδα του Πανεπιστημίου της Στουτγκάρδης της Γερμανίας υποστηρίζει ότι, παρά το γεγονός ότι χρειάστηκαν μόλις «λίγες ώρες να σχεδιάσουν, να κατασκευάσουν και να τη δοκιμάσουν», εντούτοις η φωτογραφική μηχανή είναι ικανή για «αποδόσεις υψηλής οπτικής ποιότητας και είναι ιδιαίτερα συμπαγής».
Ο φακός έχει πλάτος μόλις 0,1 χιλιοστά, δηλαδή περίπου το ίδιο μέγεθος (αν όχι και μικρότερο) από έναν κόκκο αλατιού, ωστόσο έχει τη δυνατότητα να εστιάζει σε εικόνες από απόσταση 3 χιλιοστών και να τις αναμεταδίδει μέσω οπτικής ίνας μήκους 1,7 μέτρων.
Επειδή η κάμερα είναι τόσο μικροσκοπική μπορεί να τοποθετηθεί στην άκρη μιας σύριγγας και να εγχυθεί στο ανθρώπινο σώμα και συγκεκριμένα σε όργανα όπως ο εγκέφαλος, υποστηρίζουν οι επιστήμονες. Ωστόσο, για να ξεκινήσουν μια τέτοια διαδικασία θα πρέπει πρώτα να έχουν ολοκληρώσει τις δοκιμές και να είναι προετοιμασμένοι για τυχόν ρυθμιστικά εμπόδια.
Έτσι, με το σκεπτικό ότι ήδη υπάρχει η τεχνολογία της παγκοσμιοποιητικής εταιρείας DARPA με μίκρο-ρομπότ και drones, τι θα γίνει αν η μέθοδος παρακολούθησης και υποταγής ατόμων γίνεται μέσω νανοτεχνολογίας.
Οι νάνο-συσκευές, που τηλεκατευθύνονται, δεν είναι ορατές στο μάτι και μπορούν να διεισδύσουν παντού όπως η σκόνη. Απ’ ότι φαίνεται παρουσιάζονται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς νέες τεχνολογίες, καθώς η παγκόσμια χούντα πλησιάζει.

liakonews.gr

Antigrafakias    


"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες