"ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ στο παλικάρι μας!"

Σάββατο, 16 Ιουλίου 2016

Γονάτισαν οι Αμερικανοί! Ζήτησαν τη βοήθεια του ΠΟΥΤΙΝ...

Προσγειώθηκε ο Τζον Κέρι στη Μόσχα. Ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, θα προχωρήσει σε συναντήσεις με το Ρώσο Πρόεδρο και στρατιωτικούς παράγοντες, προτείνοντας στη Μόσχα συνεργασία στρατιωτική με σκοπό την αντιμετώπιση των τζιχαντιστών σε Συρία και Ιράκ.
Η επίσκεψη του Κέρι είναι η δεύτερη που πραγματοποιεί στην πρωτεύουσα της Ρωσικής Ομοσπονδίας μέσα στο 2016 και σημειώνεται ενώ συνεχίζονται οι αιματηρές συγκρούσεις στα μέτωπα της Συρίας. Σύμφωνα με πληροφορίες της αμερικανικής εφημερίδας Washington Post, ο Τζον Κέρι θα προτείνει στον επικεφαλής του ρωσικού κράτους μια διμερή στρατιωτική συνεργασία στη Συρία με στόχο την καταπολέμηση των δύο τζιχαντιστικών οργανώσεων.

Φυσικά δεν είναι όλα ρόδινα. Όπως το voicenews σας είχε αναφέρει τις προάλλες, τα ‘γεράκια του Πενταγώνου’ δεν επιθυμούν αυτή την προσέγγιση, καθώς θεωρούν ότι θα είναι μία επικοινωνιακή ήττα, για τις ικανότητές τους και ότι η (αναγκαστική) πρόσβαση των Ρώσων σε πληροφορίες ευαίσθητες πλήττει την αμυντική ικανότητα των ΗΠΑ.

Τα προσκόμματα που θέτει το Πεντάγωνο είναι προφανή καθώς η εκπρόσωπος Τύπου του ρωσικού ΥΠΕΞ Μαρία Ζαχάροβα, όπως μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA, δήλωσε σήμερα ότι το Κρεμλίνο δεν είναι ικανοποιημένο με το ρυθμό που εξελίσσεται η συνεργασία μεταξύ του ρωσικού και του αμερικανικού στρατού στη Συρία.

ΠΗΓΗ
Antigrafakias   


"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες