"ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ στο παλικάρι μας!"

Κυριακή, 10 Ιουλίου 2016

«Πεδίο μάχης» το κέντρο της Αθήνας-Τραυματίστηκαν αστυνομικοί

Για άλλη μια νύχτα η περιοχή των Εξαρχείων μετατράπηκε σε πεδίο μάχης. Η Πατησίων παράμεινε κλειστή για ώρες με τους αντιεξουσιαστές να πετούν μολότοφ, πέτρες και φωτοβολίδες στους αστυνομικούς, τραυματίζοντας μάλιστα 3 από αυτούς που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Τα επεισόδια άρχισαν μια ώρα μετά από τα μεσάνυχτα με τους κουκουλοφόρους στο γνωστό πια παιχνίδι τους, να κρύβονται στο Πολυτεχνείο και να χρησιμοποιούν ένα πανεπιστήμιο ως ορμητήριο.

Έβαλαν φωτιά σε κάδους κατέστρεψαν τέσσερα αυτοκίνητα και μέχρι τα ξημερώματα έκαναν επιθέσεις στις αστυνομικές δυνάμεις είτε με εμπρηστικούς μηχανισμούς είτε με μάρμαρα που ξήλωναν όπου τα έβρισκαν.

Όταν αποφάσισαν να κλείσουν το κύκλο των επεισοδίων τους οι ταραχές σταμάτησαν, αφού όμως πρώτα για ένα ακόμη Σάββατο βράδυ η περιοχή έζησε σε εμπόλεμη κατάσταση.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...
Πηγή

Antigrafakias   "Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες