" Η Αλήθεια για την Νέα Τάξη Πραγμάτων"

Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2016

Α Π Ο Κ Α Λ Υ Ψ Η ! (ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΗΚΕ Η ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ!) Η Δανία έχει "τεστ υπηκοότητος" για να... ΜΗΝ περνάει κανείς λαθρομετανάστης !!!!!

https://2.bp.blogspot.com/--YbsWj6Jwk0/V5POyDjMXlI/AAAAAAAFKYU/-_GV37CFTU0IFnI927WN7JCak6bZBDrRwCLcB/s640/024%2B%25CE%25BB%25CE%25B1%25CE%25B8%25CF%2581%25CE%25BF%2B1%2B.jpg
ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΡΑΤΗ, ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ! ΠΕΣΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ, ΣΤΟΥΣ ...ΑΛΕΞΗΔΕΣ, ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΖΑΛΕΣ & ΣΤΙΣ ΤΑΣΙΕΣ!

Τα 2/3 των λαθρομεταναστών Α Π Ο Τ Υ Γ Χ Α Ν Ο Υ Ν !...
Είναι μάλλον το πιο δύσκολο και αυστηρό 'τέστ' υπηκοότητος στην Ευρώπη. καθώς τα 2/3 των υποψηφίων, ΔΕΝ καταφέρνουν να το περάσουν! Ο λόγος για την δανέζικη υπηκοότητα, η οποία δίνεται ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ, καθώς είναι γνωστό, πως η χώρα ακολουθεί πολύ σκληρή στάση απέναντι στους ξένους!
https://cdn-wpm2.redink.digital/wp-content/uploads/sites/12/2013/06/danmark.jpg

Τα αποτελέσματα του φετινού 'τέστ', που ανακοινώθηκαν στις αρχές Ιουλίου, είναι ενδεικτικά της στάσεως αυτής, αφού μόλις τις 31,2% των υποψηφίων κατάφερε να περάσει και να κερδίσει το δικαίωμα να αποκαλείται Δανός υπήκοος και φυσικά να απολαμβάνει τα δικαιώματα που αυτό συνεπάγεται...


Σύμφωνα με την ιστοσελίδα 'The Local', μερικές από τις ερωτήσεις που τέθηκαν εφέτος ήταν, «Ποιο έτος βγήκε στον κινηματογράφο, η ταινία The Olsen Gang», (το 1968, αν και σύμφωνα με την ιστοσελίδα, ούτε ο πρωταγωνιστής δεν μπορούσε να τη θυμηθεί), «ποια είναι η υπόθεση του μπαλέτου La Sylphide (1836)» και «τι συμβολίζει ένα πασχαλινό αυγό»!


Οι εξεταζόμενοι έπρεπε να απαντήσουν 32 σωστές ερωτήσεις, από σύνολο 40 ερωτήσεων, μέσα σε ΜΟΛΙΣ 45 λεπτά. Όσοι πάντως δεν τα κατάφεραν, έχουν τη δυνατότητα να επανεξεταστούν τον προσεχή Δεκέμβριο...


ΦΑΝΤΑΖΕΣΘΕ ΝΑ ΕΦΗΡΜΟΖΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, (ΑΝ ΔΙΕΘΕΤΕ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΓΕΤΕΣ ΑΣΦΑΛΩΣ...) ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ...ΓΡΑΠΤΕΣ "ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ";


ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ 'ΕΠΑΡΚΕΙΑ' ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, Τ Ε Λ Ο Σ!


ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, Τ Ε Λ Ο Σ!


[ΙΔΟΥ ΠΕΔΙΟΝ ΔΟΞΗΣ ΛΑΜΠΡΟΝ! ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, Ή ΟΠΟΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΟΝΤΩΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ, ΗΤΟΙ ΤΟ "ΝΟΙΩΘΟΥΝ", ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ 'ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ' ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ!


ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ ΔΕ, ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ, Ή ΑΛΛΟΥ ΤΥΠΟΥ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ!


ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΝΕ ΟΙ ΘΛΙΒΕΡΟΤΑΤΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΕΣ ΑΣΦΥΚΤΙΚΩΣ & ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΩΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ "ΜΑΣ" , 'ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ' !!!]odysseiatv.blogspot.gr 


Antigrafakias    


"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες