"ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΘΑΥΜΑΖΩ..ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΑ ΡΑΣΑ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΟΡΘΩΣΟΥΝ ΛΟΓΟ ΑΛΗΘΕΙΑΣ...."

Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2016

Μήνυμα – προειδοποίηση Πούτιν στους «γείτονές» του!

1042311719
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον Πρόεδρο της Φινλανδίας Niinisto την Παρασκευή, με τους δύο ηγέτες να συμμετέχουν σε μια ειλικρινή συζήτηση για τον καλύτερο τρόπο για τη διασφάλιση της ειρήνης στην περιοχή, ο Βλαντιμίρ Πούτιν προειδοποίησε τη γείτονα χώρα, η οποία βρίσκεται προ των πυλών της ένταξής της στο ΝΑΤΟ.

Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, ήταν σαφής δηλώνοντας ότι η χώρα του θα αναγκαστεί να επανατοποθετήσει τα στρατεύματά της για την προστασία από την εχθρότητα του ΝΑΤΟ.
«Αν Φινλανδία μπει στο ΝΑΤΟ, αυτό σημαίνει ότι οι Φινλανδοί στρατιώτες θα έχουν πάψει να είναι ανεξάρτητοι, το κράτος θα σταματήσει να είναι κυρίαρχο με την πλήρη έννοια του όρου, και θα γίνει μέρος της στρατιωτικής υποδομής του ΝΑΤΟ, η οποία κάποια στιγμή θα βρεθεί στα σύνορα της Ρωσίας , «εξήγησε ο Πούτιν.
Ο Πρόεδρος της Ρωσίας σημείωσε ότι τα ρωσικά στρατεύματα διατηρούν μια σημαντική απόσταση από τα φινλανδικά σύνορα σε ένδειξη σεβασμού, αλλά στην περίπτωση της ένταξης της χώρας στο ΝΑΤΟ ρώτησε: «Νομίζετε ότι εμείς θα εξακολουθούμε να λειτουργούμε με αυτόν τον τρόπο;»
Υπενθυμίζουμε ότι το Κρεμλίνο αντιμετωπίζει την ανησυχητική συνεργασία του άξονα της Ουάσιγκτον και των Βρυξελλών, που βαδίζουν προς ένα νέο Ψυχρό Πόλεμο με μαζικές μετακινήσεις στρατευμάτων κατά μήκος των συνόρων της Ρωσίας και την εξάπλωση της ρωσοφοβικής προπαγάνδας σε όλη την Ευρώπη.

Πηγή

Antigrafakias    


"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες