"ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΘΑΥΜΑΖΩ..ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΑ ΡΑΣΑ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΟΡΘΩΣΟΥΝ ΛΟΓΟ ΑΛΗΘΕΙΑΣ...."

Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2016

Η Ρωσία «σφραγίζει» την Μαύρη θάλασσα και την Βαλτική με ναυτικά υπεραντάρ και «δένει» χειροπόδαρα τις τουρκικές-νατοϊκές ναυτικές δυνάμεις!!!

  • Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο η Ρωσία ως αντίμετρα για την μεγάλη συγκέντρωση ναυτικών δυνάμεων του ΝΑΤΟ σε Βαλτική και Μαύρη Θάλασσα,θωρακίζεται με το ραντάρ εγκαίρου προειδοποίησης «ηλιοτρόπιο»με δυνατότητα καταγραφής και εγκλωβισμού σε ότι πλέει και πετάει σε απόσταση 250 μιλίων!
    Οτιδήποτε εισέρχεται από τον Βόσπορο άμεσα θα εγκλωβίζεται και θα παρακολουθείται από το «ηλιοτρόπιο»το οποίο θα εγκατασταθεί στην Κριμαία.Ήδη με τις ρωσικές ναυτικές δυνάμεις υπηρετούν 3 ραντάρ του τύπου,ένα στην θάλασσα της Ιαπωνίας,ένα στην θάλασσα του Okhotsk και ένα στην περιοχή της Κασπίας.Το ραντάρ του συγκεκριμένου τύπου μπορεί και διαχειρίζεται ταυτόχρονα 400 ίχνη θαλάσσια και εναέρια.
    Πηγή

    Antigrafakias    "Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες