"Ειμαστε Εθνίκια και ερχόμαστε ... "

Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2016

ΟΥΤΕ ΛΕΠΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ: ΜΑΖΕΥΕΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΣΕ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ!!!

%25CE%25A3%25CE%259C%25CE%25A5%25CE%25A1
Πρώτη ημέρα της τρίμηνης «κατάστασης έκτακτης ανάγκης», δηλαδή του στρατιωτικού νόμου, που κήρυξε την Τετάρτη ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Τουρκία (όχι ότι προηγουμένως υπήρχε καμία διαφορά) και το καθεστώς Ερντογάν συλλαμβάνει ακτιβιστές ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Όπως καταγγέλλει ο Τούρκος δημοσιογράφος Αμπντουλάχ Μποζκούρτ στο Twitter, 11 δικηγόροι – συνήγοροι σε υποθέσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων συνελήφθησαν την Πέμπτη στη Σμύρνη.
Με πρόφαση ότι εξαρθρώνει την «τρομοκρατική οργάνωση – παράλληλο κράτος» του ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχει εξαπολύσει ένα πρωτοφανές πογκρόμ ενάντια σε κάθε διαφωνούντα.

Άνθρωποι από όλους τους πολιτικούς χώρους, ακόμα και επικριτές του πραξικοπήματος, συλλαμβάνονται γιατί δεν ανήκουν στους πιστούς του ισλαμιστές. «Όποιος δεν είναι μαζί μου είναι εναντίον μου» είναι το δόγμα του Τούρκου Προέδρου, ο οποίος επιβάλλει την ισλαμιστική του χούντα στο όνομα της «δημοκρατίας» αλά τούρκα.

Από την Τετάρτη συλλαμβάνονται και όσοι δημοσιογράφοι τολμούν να μιλήσουν ή να γράψουν ενάντια στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν όπως και απλοί πολίτες που σχολιάζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πηγή

Antigrafakias    


"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες