"ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΘΑΥΜΑΖΩ..ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΑ ΡΑΣΑ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΟΡΘΩΣΟΥΝ ΛΟΓΟ ΑΛΗΘΕΙΑΣ...."

Τρίτη, 19 Ιουλίου 2016

Περίεργη κίνηση του Ερντογάν - Έθεσε σε πλήρη επιφυλακή όλο τον κρατικό μηχανισμό - Έκοψε άδειες προσωπικού και απαγόρευσε την έξοδο από την χώρα

turkeyy.jpg
Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός
Αγαπητοί αναγνώστες πριν από λίγο τα τουρκικά μέσα μαζικής ενημέρωσης άρχισαν να παίζουν σποτ, με μήνυμα από την κεντρική κυβέρνηση, σύμφωνα με τα οποία ΑΠΑΝΤΕΣ οι δημόσιοι και κρατικοί υπάλληλοι, συμπεριλαμβανομένων αστυνομικών, στρατιωτικών, ακόμα και νεκροθαφτών, καλούνται εντός της ημέρα (Δευτέρα) να επιστρέψουν στις θέσεις τους!

Επιπλέον σύμφωνα με το ίδιο μήνυμα απαγορεύθηκε η έξοδος από τη χώρα όλων όσων έχουν την ιδιότητα του δημόσιου ή κρατικού υπαλλήλου ή οποιασδήποτε άλλης εργασιακής σχέσης - εξάρτησης με το τουρκικό δημόσιο.

Επιπλέον η έξοδος από την Τουρκία επιτρέπεται μόνον σε όσουw είναι ασφαλισμένοι (;).

Τα πράγματα παίρνουν άσχημη τροπή και είναι πολύ δύσκολο να σκεφθεί κάποιος καλό σενάριο σε αυτό το κλίμα, το οποίο  πλέον έχει εμφανή στοιχεία προετοιμασίας πολέμου.

Πηγή

Antigrafakias    


"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες