"Η γενοκτονία των ποντίων. Αφιερωμένο στη μνήμη των Ποντίων που χάθηκαν..."

Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2016

Νέες προκλήσεις των Αλβανών,για τους Τσάμηδες.Συντηρούν τις διεκδικήσεις τους σε βάρος της χώρας μας,χωρίς καμία αντίδραση από τις νεκροφόρες του ελληνικού υπεξ!!!

tsamides-poreia.jpg
Συνεχίζονται οι προκλήσεις των αλβανών κατά της χώρας μας,με τις πλάτες των ΗΠΑ,με σκοπό τον ακρωτηριασμό της χώρας μας.Σειρά είχε ο Αλβανός ανώτατος διπλωμάτης ο Shaqir Vukaj, ο οποίος ταυτίζει τους Τσάμηδες με τους Τουρκοτατάρους και ζητά την αντίστοιχη αποκατάσταση τους από την δύση.
Ο συγκεκριμένος κατσαπλιάς,είχε χρηματίσει πρέσβης της Αλβανίας στην Μόσχα το 1998-2009 και είχε στο παρελθόν αρθογραφίσει σε εφημερίδες των Τιράνων,με παρόμοια θεματολογία.Τότε η ρωσική πρεσβεία στην Αλβανία είχε προχωρήσει σε διάβημα για τις προκλητικές τοποθετήσεις του  Vukaj.Όσο για το ελληνικό υπεξ,μοιάζει περισσότερο με γραφείο κηδειών παρά για διπλωματικό σώμα,στην ιδεολογική του κοσμάρα ως συνήθως.
Ακολουθεί η ανιστόρητη τοποθέτηση του Αλβανού..«Στο άρθρο μου περιέγραψα περιληπτικά το πρόβλημα των Τατάρων της Κριμαίας στο παρελθόν, ένα πρόβλημα εντελώς άγνωστο για τους Αλβανούς. Μπορώ να κάνω έναν παραλληλισμό μεταξύ της τύχης των Τατάρων της Κριμαίας και των δικών μας Τσάμηδων στην Ελλάδα, που τους έδιωξαν δια της βίας από τα εδάφη τους, με το ίδιο πρόσχημα ( συνεργασία με τους κατακτητές ) και με τον ίδιο σκοπό ( Η Κριμαία να απαλλαχθεί από τους Τατάρους της Κριμαίας, ενώ η Τσαμουριά να απαλλαχθεί οριστικά από τους Αλβανούς). Γνωρίζετε πιστεύω, ότι το κομμάτι αυτό του αλβανικού λαού έχει παρόμοια ιστορία με τους Τατάρους της Κριμαίας. Οι Τσάμηδες είναι Αλβανοί, όπως όλοι εμείς οι υπόλοιποι, ήταν αυτόχθονες στα δικά τους εδάφη, αλλά οι ΄΄ Μεγάλοι ΄΄, τους άφησαν εκτός συνόρων του ακρωτηριασμένου αλβανικού κράτους του 1912. Οι ελληνικοί εθνικιστικοί κύκλοι όμως, δεν τους άφησαν ούτε εκεί να ζήσουν ήρεμοι, τους έδιωξαν με τον πιο βάρβαρο τρόπο. Η Τσαμουριά στην Ελλάδα είναι αλβανική γη, από την οποία στη σύγχρονη εποχή, αφού σκοτώθηκαν και σφαγιάστηκαν πολλοί Αλβανοί, εκδιώχθηκαν όλοι, χωρίς καμία εξαίρεση, όπως και οι Τάταροι της Κριμαίας».

Πηγή 

Antigrafakias    


"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες