"ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΘΑΥΜΑΖΩ..ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΑ ΡΑΣΑ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΟΡΘΩΣΟΥΝ ΛΟΓΟ ΑΛΗΘΕΙΑΣ...."

Τρίτη, 5 Ιουλίου 2016

Χάσαμε Την Αυθεντικότητα Μας…

Ήθελα να ‘ξερα… εκείνοι που λένε ψέματα, δε βαριούνται; Εκείνοι που λένε άσπρο και εννοούνε μαύρο, δεν κουράζονται με το κρυφτούλι; Τί πιστεύουν ότι κερδίζουν από όλο αυτό; Γιατί εγώ – όπως το βλέπω από τη δική μου οπτική – διαρκώς χάνουν! Χάνουν αξιοπρέπεια, αξιοπιστία, εμπιστοσύνη και στο τέλος ανθρώπους!

Δεν έχουν καμία απολύτως αυθεντικότητα και μπορούν να κοροϊδέψουν λίγους! Ακόμα όμως και αυτοί οι λίγοι,  κάποια στιγμή τους καταλαβαίνουν! Και αν ο στόχος σου – σαν άνθρωπος – δεν είναι η επαφή σου με άλλους ανθρώπους, η αυθεντική επαφή, από την οποία θα δώσεις και θα πάρεις, τότε ποιος είναι; Να κοροϊδεύεσαι, πιστεύοντας ότι μέσα από αυτό φαίνεσαι μάγκας; Να παίζεις με τις ψυχές; Να προσπαθείς να κερδίσεις φτηνές και προσωρινές εντυπώσεις, πουλώντας το δείγμα σου και σε ποιους ακριβώς; Στους όμοιούς σου; 
Γιατί οι αυθεντικοί δε θα μπορέσουν να σε ανεχτούν! Θα σε καταλάβουν, θα σε λυπηθούν, δε θα σε κρίνουν και θα σε απομακρύνουν!
Δε ξέρω γιατί κάποιοι έχασαν την αυθεντικότητά τους και αρχίσαν να ξεπουλάνε τους εαυτούς τους έτσι! Διαλέξαν να κρυβόνται πίσω από τους ίδιους! Δυστυχώς όμως έτσι δεν εξελίσσονται… δεν αναπτύσσονται και δεν πηγαίνουν μπροστά! Κρίμα αλλά μάλλον δεν τους νοιάζει… Δε βλέπουν την πραγματικότητα! Φοράνε τις παρωπίδες τους και συνεχίζουν! Περιφέρονται άσκοπα αφού δεν έχουν κανένα σκοπό και κάτι να προσφέρουν! Κρίμα!
Και δε μου πέφτει λόγος να τους κρίνω απλά αναρωτιέμαι πως κοιμούνται τόσο ήρεμοι… πως μπορούν να εθελοτυφλούν και να μη βλέπουν! 
Οι μη αυθεντικοί άνθρωποι δεν ακτινοβολούν, δε λάμπουν, μοιάζουν σκουριασμένοι! Η ψευτιά όσο και να πιστεύεις ότι την κρύβεις φαίνεται και οι γνήσιοι σε προσπερνάνε, δεν κοντοστέκονται!
Κι εσύ είσαι εκείνος που επιλέγει τελικά τι είδους ανθρωπους θέλει να συναντάει στη ζωή του, μέσα από τη συμπεριφορά του, τα πιστεύω του και τις αξίες του!

Πηγή

Antigrafakias    


"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες