"ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΘΑΥΜΑΖΩ..ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΑ ΡΑΣΑ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΟΡΘΩΣΟΥΝ ΛΟΓΟ ΑΛΗΘΕΙΑΣ...."

Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΒΟΜΒΑ: Τους έδιωξε ΟΛΟΥΣ ο Πούτιν! Πανδαιμόνιο στο ρωσικό ναυτικό!

nintchdbpict000248652643-e1468317916845
50 ανώτεροι αξιωματικοί συμπεριλαμβανομένου ενός Αντιναύαρχου εκδιώχθηκαν από τον Βλαντιμίρ Πούτιν εν μέσω αναφορών για άρνηση αντιμετώπισης Δυτικών πλοίων! 

Σύμφωνα με άλλα πιθανά σενάρια που αναφέρονται σε ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων, επισημαίνεται ότι οι προσπάθειες για να καλυφθεί ένα δυστύχημα μεταξύ ρωσικού υποβρυχίου και ένα πολωνικού σκάφους, είχαν ως αποτέλεσμα αυτή την πρωτοφανή καρατόμηση ανωτάτων στελεχών!


Οι διεθνείς αναλυτές δεν έχουν καταφέρει να δώσουν ως τώρα επαρκή εξήγηση, πέραν των γνωστών σεναρίων περί αδυναμίας και ανεπάρκειας του ρωσικού ναυτικού, που φυσικά αποτελεί μέρος της γνωστής δυτικής προπαγάνδας.

Ακόμα ένα σενάριο που έχει ανακύψει μετά την απρόσμενη απόφαση του Ρώσου Προέδρου, είναι η απόδοση κάποιων μελών του Ρωσικού Ναυτικού απέναντι στις πολυάριθμες ασκήσεις του ΝΑΤΟ στη Βαλτική. 

«Οι προκλήσεις των ρωσικών Su-24 στις 14 Απριλίου του 2016 έμελλε να είναι μέρος μιας ευρύτερης σειράς αντιπαραθέσεων κατά των δυτικών πλοίων στη Βαλτική», αναφέρει ο αναλυτής διεθνών υποθέσεων Peter Coates.

«Αλλά ο ρωσικός Στόλος της Βαλτικής, τον Απρίλιο, αρνήθηκε να ακολουθήσει τέτοιες επικίνδυνες τακτικές και ως εκ τούτου, αυτά ήταν τα αντίποινα του Πούτιν απέναντι στους αξιωματικούς του». 

Πηγή

Antigrafakias    


"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες