"ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ στο παλικάρι μας!"

Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2016

Εαν δεν υπήρχαν οι Ελληνες πιλότοι, οι Τουρκοι ήδη θα είχαν κανει επιθετική κίνηση στο Αιγαίο…

https://nationalpride.files.wordpress.com/2014/07/wpid-20140719082340.jpg
Πάντα σε απίστευτη ετοιμότητα οι Ατρόμητοι Φρουροί του Αιγαίου… Αυτοί οι φύλακες άγγελοι των δικαίων του γαλάζιου ελληνικού ουρανού, που δίνουν καθημερινά τη δική τους απάντηση στους δοσίλογους πολιτικάντηδες που δεν κάνουν τίποτε άλλο παρά να σκύβουν δουλικά το κεφάλι στις απαιτήσεις των «εχθρών». Οι πιλότοι της ελληνικής αεροπορίας άγρυπνοι φρουροί των δικαίων και ιερών αυτή της χώρας δεν σταματούν ποτέ να επιτελούν σωστά και πάνω από όλα απολύτως νόμιμα το έργο για το οποίο έχουν ορκιστεί να τηρούν μέχρι τελευταίας ρανίδος του αίματος τους.

Μπορεί οι Τούρκοι να είναι περισσότεροι αριθμητικά. Μπορεί να έχουν πιο εξελιγμένη τεχνολογία. Μπορεί τα μαχητικά τους αεροσκάφη να είναι καινούρια και οπλισμένα σαν «αστακοί»…. Δεν πιάνουν μία μπροστά στην ελληνική ψυχή την οποία τρέμουν. Και τους κάνει να φεύγουν σαν χεσμένοι κάθε φορά που καλούνται να την αντιμετωπίσουν…

Πάντα δόλια και παράτυπα, οι Τούρκοι σήκωσαν για μια ακόμα φορά τα μαχητικά τους για να προχωρήσουν στην παραβίαση του εναερίου ελληνικού χώρου. Τι το θέλουν; Αμέσως οι δικοί μας, πάντα έτοιμοι και δυνατοί, μόλις με δύο αεροσκάφη τρέχουν με ψυχή και τόλμη να τους στείλουν στον αγύριστο. Και τα καταφέρνουν πιο εύκολα από ποτέ… Σαν έτοιμοι από καιρό τρέπουν τους Τούρκους σε φυγή προτού προλάβουν να πραγματοποιήσουν την παραμικρή κίνηση. Τους αναχαίτισαν πάντα σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.

Τούρκος χειριστής ανέφερε χαρακτηριστικά πως οι «Ρωμιοί» ξέρουν από πριν το σημείο εισβολής στο FIR Αθηνών» και φτάνουν πάντα σε ζεύγη και πάντα από διαφορετικά σημεία ,ενώ οι Τούρκοι χειριστές πετούν πάντα σε σχηματισμό λες και οδηγούν τα αυτοκίνητα τους σε λεωφόρο… σαν σε Καραβάνι !… Έτσι απλά και ελληνικά…

πηγη


 Antigrafakias    


"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες