"ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ στο παλικάρι μας!"

Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2016

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ:Βρέθηκαν καρκινογόνες ουσίες σε πασίγνωστη μάρκα σοκολάτας!

kinder_bueno_43gr_sokolates.jpg
Πανικό σε εκατομμύρια γονείς από ολόκληρο τον κόσμο έχουν προκαλέσει τα ευρήματα ερευνών στη Γερμανία σχετικά με τις πασίγνωστες σοκολάτες...
Kinder, καθώς τα προϊόντα βρέθηκαν θετικά σε επικίνδυνες καρκινογόνες ουσίες!
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μη κερδοσκοπικός ευρωπαϊκός οργανισμός «Foodwatch», ο οποίος προστατεύει τα δικαιώματα των καταναλωτών όσον αφορά την ποιότητα των τροφίμων ζήτησε να ανακληθούν από τα γερμανικά ράφια καταστημάτων οι σοκολάτες Kinder της εταιρείας «Ferrero», τα σοκολατάκια «Lindt Fioretto Nougat» και οι ριζογκοφρέτες «Sun Rice Classic» της «Rübezahl Schokoladen».
cam_4000539383106.jpg
Preparowany-ryz-w-czekoladzie-Sun-Rice-C
Οι βιομηχανίες είναι ένοχες για αμέλεια. Αντί να αποσύρουν τα γλυκά από τα ράφια και να προειδοποιήσουν τους καταναλωτές, υποστηρίζουν ότι οι κινήσεις τους είναι νόμιμες.

Δεν μπορείς να το δεις, δεν μπορείς να το γευτείς, αλλά είναι εκεί...

Συνιστούμε να μην αγοράζετε αυτά τα προϊόντα, καθώς τα επίπεδα των ουσιών που βρέθηκαν, είναι απαράδεκτα» υπογράμμισε John Heeg από το «Foodwatch».

Σύμφωνα με την έρευνα του συγκεκριμένου οργανισμού, ο οποίος έλεγξε  περισσότερα από 20 είδη από σοκολάτες και πατατάκια, πριν αποκαλύψει τα ευρήματα, τα συγκεκριμένα καρκινογόνα στοιχεία συσσωρεύονται στο  ανθρώπινο σώμα και προκαλούν βλάβες στα όργανα, με τα παιδιά να διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του RT, οι βλαπτικές ουσίες μεταφέρονται στα τρόφιμα από τις συσκευασίες, οι οποίες ανακυκλώνονται αφού προηγουμένως έχουν εντυπωθεί με μελάνι…
loading...

πηγη

Antigrafakias    


"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες