"ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ στο παλικάρι μας!"

Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2016

ΖΗΤΗΜΑ ΧΡΟΝΟΥ η εξέγερση των παρανόμων μεταναστών

%25CF%2586%25CE%25B3%25CE%25B7.jpg
Του Στρατή Μαζίδη

Ζήτημα χρόνου είναι πλέον η εξέγερση των παρανόμων μεταναστών που έχουν συγκεντρωθεί στα διάφορα μικροάουσβιτς ανά την επικράτεια.
Το είδαμε στην Ειδομένη με την πλατσικολόγηση των ιδιοκτησιών των ντόπιων, το παρακολουθήσαμε με τα επεισόδια στη Χίο και τη Λέσβο, το βλέπουμε τώρα και στη Λέρο.

Οι λαθρομετανάστες όχι μόνο εξεγείρονται αλλά σε αρκετές περιπτώσεις τρέπουν σε φυγή τους άνδρες των σωμάτων ασφαλείας πολιορκώντας τους μέσα στα γραφεία τους.
Οι πρόβες εξέγερσης πρέπει να αφήνουν ικανοποιημένους όσους τη μεθοδεύουν.
Ταυτόχρονα είναι μάλλον ευνόητο πως οι χιλιάδες των μικροάουσβιτς θα πυροδοτήσουν και μεγάλο τμήμα των πολλών εκατοντάδων χιλιάδων μουσουλμάνων που εισήλθαν παράνομα στη χώρα διάγοντας πλέον ένα βίο ο οποίος δεν είναι ο καλύτερος καθώς τυγχάνουν θύματα εκμετάλλευσης διάφορων ελληναράδων ενδιαφερομένων μόνο για το δικό τους σημερινό συμφέρον και όχι τον καρπό των δεινών που σπέρνουν.
Η Ελλάδα είναι ένας τόπος τελών υπό αναδιαμόρφωση. Ο πληθυσμός γηράσκει, αρκετοί νέοι φεύγουν και όσοι μένουν δεν κάνουν οικογένεια. Επιπλέον η κοινωνία αδιαφορεί. Δεν αντιδρά για τα δεινά που της τυχαίνουν σήμερα, συνεπώς θα ενδιαφερθεί για συνέπειες της αδιαφορίας της μετά από πχ 15-20 χρόνια;

Όσο για τον πολιτικό κόσμο, δεν ασχολείται...ή μάλλον ασχολείται. Κάνει ό,τι μπορεί - εδώ και χρόνια - για να διευκολύνει και να εξυπηρετήσει τα παιχνίδια εκείνων που έφεραν και φέρνουν στη χώρα πεινασμένους και εξαθλιωμένους ανθρώπους, οι οποίοι παράλληλα πιστεύουν σε μια ολοκληρωτική θρησκεία-κουλτούρα-δικανικό σύστημα.

"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες