"Ειμαστε Εθνίκια και ερχόμαστε ... "

Τρίτη, 5 Ιουλίου 2016

Μην αγνοείτε τους ανθρώπους που ο Θεός βάζει στην καρδιά σας


13557691_10210290826766215_1287021517095
Σας έχει ποτέ συμβεί, κατά την διάρκεια της ημέρας κάποιος να τρυπώσει στο μυαλό σας, χωρίς κανένα λόγο; Αυτό μου έχει συμβεί πολλές φορές και έδιωξα τη σκέψη μακριά αφού ήμουν απασχολημένη με την εργασία μου ή ήμουν με φίλους.
Δεν έπρεπε να το κάνω αυτό- κανείς μας δεν θα έπρεπε να το κάνει. Ακόμα κι αν πρόκειται για μια γρήγορη προσευχή, καλές σκέψεις, ή ελπίδες γι 'αυτόν, θα έπρεπε να αφιερώσουμε λίγα λεπτά να σκεφτούμε το εν λόγω άτομο. Ο Θεός το έχει προφανώς φέρει στο μυαλό μας για κάποιον λόγο.
Μην αγνοείτε τους ανθρώπους που ο Θεός βάζει στην καρδιά σας. Μην διώχνετε τη σκέψη και μην την παραβλέπετε. Μπορεί να χρειάζονται τις προσευχές σας περισσότερο από ποτέ εκείνη τη στιγμή. Και ποιος καλύτερος τρόπος να τους αγαπάτε άλλος από το να είστε φύλακας άγγελος για αυτούς και να πείτε μια προσευχή;

Antigrafakias    


"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες