"ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ στο παλικάρι μας!"

Σάββατο, 9 Ιουλίου 2016

Κάνουν ότι δεν βλέπουν τα «Σημάδια» της Άφιξης…

ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΪΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.
Η συμπαντική νομοτέλεια ολοκληρώθηκε. Οι προϋποθέσεις είναι άριστες και ο Ελληνισμός θα αναγεννηθεί. Ο Έλληνας θα θυμηθεί πως ήταν και που τον έριξε η εκδικητική μανία κάποιων μισελλήνων εβραιολατρών.
Είναι ταγμένος από τους θεούς του ν’ ακολουθήσει το ουράνιο πεπρωμένο του, να προσπεράσει και ν’ αφήσει πίσω του τους ψεύτικους θεούς για χάρη των οποίων τον ονόμασαν ειδωλολάτρη.

Ο Έλληνας έχει ουράνιο παρελθόν.
Είναι αυτός που συνόδεψε τους Ολύμπιους στις ουράνιες αποστολές τους και θα τους ακολουθήσει και στο μέλλον, για τον εποικισμό των άστρων. Το να είσαι Έλληνας είναι θεϊκή επιλογή. Σ’ όλους εμάς της σημερινής γενιάς, μας έλαχε ο κλήρος να υποδεχτούμε τους προπάτορες μας Ολύμπιους και ν’ ανοίξουμε τις πύλες τ’ ουρανού.
Ο ΔΙΑΣ ΚΑΙ Η ΟΥΡΑΝΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ- ΟΧΙ ΣΑΝ ΕΚΔΙΚΗΤΗΣ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΜΕΙΛΙΧΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ-ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ- ΚΑΙ ΑΡΩΓΟΣ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.
Οι αρχαιολόγοι μας μπλεγμένοι στα γρανάζια του θρησκευτικού κατεστημένου, δεν άκουσαν τις θεϊκές φωνές της επιστροφής.
Οι αστρονόμοι δεν πρόσεξαν ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΗΣ ΘΕΙΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ. Όλη η ανθρωπότητα βρίσκεται σε αναμονή της άφιξης τους και οι δικοί μας διανοούμενοι, οι Έλληνες λόγιοι, μιλούν ακόμη για είδωλα και χειροκροτούν τις ανακοινώσεις του θρησκευτικού παροξυσμού, που καταριέται τη νέα εποχή που την ονόμασε εποχή του Εωσφόρου.
Οι Ολύμπιοι θα μας προστατέψουν αρκεί να μην ησυχάσουμε με το εξουθενωτικό εκείνο «Κύριε ελέησόν με» αλλά να ενεργήσουμε σαν Έλληνες «Συν Αθηνά καί χείρα κινει», και να πάρουμε για μια ακόμη φορά την παγκόσμια υπόθεση στους ώμους μας. Οι κάθε είδους εχθροί του ανθρώπου,και όχι μόνο, έριξαν τη μάσκα της υποκρισίας τους.
Ώ Βασιλεύ των Βασιλέων, ευδαιμονέστατε των ευδαιμόνων Ζευ» Αισχύλος. Ικέτιδες-154

diadrastika.com

Antigrafakias   


"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες