"ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΘΑΥΜΑΖΩ..ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΑ ΡΑΣΑ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΟΡΘΩΣΟΥΝ ΛΟΓΟ ΑΛΗΘΕΙΑΣ...."

Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ: Διπλωματικό επεισόδιο Τουρκίας-ΗΠΑ για το Ιντσιρλίκ και νέα κυβίστηση Άγκυρας: Πήρε πίσω τα περί παραχώρησης της βάσης στη Ρωσία!

Διπλωματικό επεισόδιο Τουρκίας-ΗΠΑ είχαμε πριν από λίγο καθώς υπήρξε άμεση παρέμβαση από την Ουάσινγκτον προς την τουρκική κυβέρνηση και τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών Μ.Τσαβούσογλου.

Οι ΗΠΑ του τόνισαν σε όλους τους τόνους ότι είναι αδιανόητο να προσφέρει ΝΑΤΟϊκή βάση στον μεγάλο εχθρό την Ρωσία και ότι διαταράσσει το ενιαίο ΝΑΤΟϊκό δόγμα άμυνας.
Μετά από τις σφοδρές αντιδράσεις ο Τούρκος ΥΠΕΞ Μ.Τσαβούσογλου αναγκάστηκε να κάνει νέα διευκρινιστική δήλωση λέγοντας πως η Τουρκία δεν είπε ότι θα ανοίξει την βάση της στο Ιντσιρλίκ στην Ρωσία .
Αυτό που είπαμε λέει ο Μ.Τσαβούσογλου είναι ότι «η Άγκυρα είναι ανοιχτή σε συνεργασία με τη Μόσχα στον πόλεμο κατά του ISIS».
«Δεν έκανα ποτέ τέτοιο σχόλιο. Εμείς είπαμε ότι θα συνεργαζόμασταν με όλους στον πόλεμο κατά του ISIS.
«Δεν έκανα κανένα σχόλιο για ρωσικά μαχητικά στην αεροπορική βάση του Ιντσιρλίκ».
Η Τουρκία βρίσκεται σε οριακό σημείο καθώς πλέον προσπαθεί να ισορροπήσει μεταξύ δύο υπερδυνάμεων με αμφίρροπα αποτελέσματα….
Ήδη στο RT γελάνε με την Άγκυρα και σχολιάζουν αρνητικά τις νέες κωλοτούμπες…

pentapostagma.gr

 Antigrafakias    


"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες