"ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ στο παλικάρι μας!"

Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ: Τελευταία προειδοποίηση της Ρωσίας στην Ουκρανία – Αεροσκάφη επιτηρούν τα σύνορα και … (βίντεο-εικόνες)

ΕΚΤΑΚΤΟ: Τελευταία προειδοποίηση της Ρωσίας στην Ουκρανία – Αεροσκάφη επιτηρούν τα σύνορα και καταγράφουν τις θέσεις του ουκρανικού Στρατού (βίντεο-εικόνες) - Εικόνα0
…καταγράφουν τις θέσεις του ουκρανικού Στρατού
Η Ρωσία έστειλε τελευταία προειδοποίηση προς ΗΠΑ-Ουκρανία σηκώνοντας ειδικές συσκευές επιτήρησης, μπαλόνια, στα σύνορα με την Ουκρανία και καταγράφοντας όλες τις στρατιωτικές κινήσεις και τις θέσεις του ουκρανικού στρατού. Η απάντηση στις επόμενες σφοδρές συγκρούσεις θα είναι επέμβαση.

Ο μόνιμος αντιπρόσωπος της Ρωσίας στα ΗΕ, Vitaly Churkin, παρέδωσε επιστολή στην οποία ξεκαθαρίζει ότι είναι τελευταία προειδοποίηση και ζητά να ασκηθεί πίεση στην Ουκρανία ώστε να αποτραπεί μια πλήρης κλίμακας σύρραξη στο Ντονμπάς.
Το Κίεβο προετοιμάζεται για στρατιωτική επιχείρηση και οι συγκρούσεις στο Ντονμπάς μαίνονται.
Ο αριθμός των βομβαρδισμών έχει αυξηθεί δραματικά την τελευταία εβδομάδα.
Η προειδοποίηση αυτή του Vitaly Churkin δεν είναι η πρώτη. Ο γραμματέας του ρωσικού ΥΠΕΞ, Grigory Karasin, συναντήθηκε ήδη με τους πρέσβεις της Γαλλίας και της Γερμανίας και ο πρέσβης της Ρωσίας είχε τηλεφωνική συζήτηση με τους προέδρους των ΗΠΑ, Γαλλίας και την Α.Μέρκελ.
Ο στρατός του Κιέβου μαζί με τα ναζιστικά τάγματα προκαλούν την ανταπόδοση πυρών από τον στρατό του Ντονέτσκ και του Λουχάνσκ.
Τότε το Κίεβο κατηγορεί το Ντονμπάς ότι καταστρατηγεί τη συμφωνία του Μίνσκ και καλεί την διεθνή κοινότητα να παρέμβει. Με τον όρο διεθνή κοινότητα εννοεί το ΝΑΤΟ.
Οι πολίτες λένε ότι ξαναζούν τις πιο δύσκολες ημέρες από το καλοκαίρι του 2014.
Όλα χειροτερεύουν στην Ουκρανία. Ο  Alexander Turchynov μιλάει για στρατιωτικό νόμο, ο Pavel Sheremet δολοφονήθηκε στο Κίεβο και η κατάσταση στο Ντονμπάς έχει κλιμακωθεί.
Στο μεταξύ ο Υπουργός Εσωτερικών Avakov έφυγε για διακοπές, το ίδιο και ο δήμαρχος του Κιέβου Klitchko και ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Π.Ποροσένκο.
Έτσι η ερώτηση παραμένει:
Γνωρίζουν κάτι και φεύγουν οι ηγέτες της Ουκρανίας από τη χώρα;
ΕΚΤΑΚΤΟ: Τελευταία προειδοποίηση της Ρωσίας στην Ουκρανία – Αεροσκάφη επιτηρούν τα σύνορα και καταγράφουν τις θέσεις του ουκρανικού Στρατού (βίντεο-εικόνες) - Εικόνα1
ΠΗΓΗ

 Antigrafakias    


"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες