"Η γενοκτονία των ποντίων. Αφιερωμένο στη μνήμη των Ποντίων που χάθηκαν..."

Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2016

Δεν έχουν το Θεό τους! Ο ΣΥΡΙΖΑ αποποινικοποιεί την προσβολή στα Θεία

theia.jpg
Δεν έχουν το Θεό τους – Πλήρης κατάπτωση των ηθικών αξιών
Η τεράστια αποσύνθεση που έχει επέλθει στη νοοτροπία του Έλληνα στα 40 χρόνια της μεταπολίτευσης δεν συνέβη ούτε στα 400 χρόνια σκλαβιάς μας από τους Τούρκους.
Η κάθε κυβέρνηση έβαζε και από ένα λιθαράκι στην κατάπτωση των Αξιών και των Ηθών, με την σημερινή των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ να βάζει φαρδιά πλατιά την υπογραφή της στην πλήρη σήψη της ελληνικής κοινωνίας.

Οι προθέσεις τους φάνηκαν από την αρχή της διακυβέρνησής τους. Ο υπουργός Παιδείας ζητά να κατέβουν οι χριστιανικές εικόνες από τα σχολεία, να απαγορευτεί η πρωινή προσευχή, να μειωθεί η διδασκαλία των Αρχαίων Ελληνικών, τα σταματήσουν οι παρελάσεις και φυσικά να υπάρξουν παρεμβάσεις στα σχολικά βιβλία ιστορίας.

Η προσπάθεια συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, σε βαθμό που σοκάρει τον ελληνικό λαό.

Σήμερα, Πέμπτη 21 Ιουλίου, το υπουργείο Δικαιοσύνης γνωστοποίησε την πρόθεσή του να αποποινικοποιήσει τη βλασφημία, η οποία μέχρι σήμερα διώκεται ποινικά.

Ήδη το θέμα αυτό έχει τεθεί υπό την κρίση της αρμόδιας νομοπαρασκευαστικής επιτροπής στο πλαίσιο της αναθεώρησης του Ποινικού Κώδικα.

Ειδικότερα σε σχετική ανακοίνωση τονίζεται:

«Παράλληλα με τις προσπάθειες για την αντιμετώπιση του ρατσισμού και της ρητορικής του μίσους, η Πολιτεία οφείλει να λαμβάνει μέτρα για την πλήρη κατοχύρωση της ελευθερίας της έκφρασης.

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρώπινων Δικαιωμάτων γνωστοποιεί πως η αποποινικοποίηση του εγκλήματος της βλασφημίας έχει τεθεί υπό την κρίση της Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής για την αναθεώρηση του Ποινικού Κώδικα. Τη θέση αυτή θα εκφράσει προσεχώς και κατά την εξέταση της χώρας μας από την Επιτροπή των ΗΕ για την Εξάλειψη των Φυλετικών Διακρίσεων (3-4 Αυγούστου στη Γενεύη).

Κατά το Ποινικό Δίκαιο η ποινή προϋποθέτει την τέλεση πράξης. Ο προσδιορισμός της τελευταίας χωρεί με στάθμιση των εμπειρικών – αποδείξιμων αποτελεσμάτων της. Ωστόσο, στην περίπτωση της βλασφημίας λείπει οποιαδήποτε αποδείξιμη ενώπιον δικαστηρίου βλαπτική συνέπεια της πράξης. Επομένως, η έννοια του εγκλήματος δεν διακρίνεται».

Είναι προφανές πως με τις πρακτικές της κυβέρνησης δημιουργείται το πρόσφορο και γόνιμο έδαφος στις παγκόσμιες κυβερνητικές μεθοδεύσεις να προσβάλλουν και να διαλύσουν την Εθνική κοινωνία των Ελλήνων μέσω της οικονομικής κρίσης, της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης, των ανίκανων και ανδρείκελων πολιτικών και της ανθελληνικής διοίκησης του κράτους, μέσω δηλαδή όλων αυτών που βιώνουμε στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια.

Μια κοινωνία που εσωτερικά καταρρέει και σαπίζει πέφτει πολύ πιο εύκολα στα χέρια όσων προσπαθούν να μας χειραγωγήσουν και να μας μετατρέψουν σε μαριονέτα των «ύποπτων» πολιτικών τους.


Antigrafakias    


"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες