"Η γενοκτονία των ποντίων. Αφιερωμένο στη μνήμη των Ποντίων που χάθηκαν..."

Κυριακή, 3 Ιουλίου 2016

Ο μικρός μπορεί να γίνει μεγάλος! Το “ανάστημα” είναι θέμα θέλησης

Μια μικρή χώρα μπορεί να γίνει γίγαντας ορθώνοντας το ανάστημα της σε μια μεγαλύτερη της χώρα! Η Ισλανδία δίνει για δεύτερη φορά μαθήματα συμπεριφοράς σε παγκόσμιο επίπεδο! Το ξαναέκανε όταν νίκησε την Αγγλία στο ΕΚ!!! Μια χώρα με ένα πληθυσμό 170 φορές μεγαλύτερο της.
Η Ισλανδία σαν μικρή χώρα με πληθυσμό 330.000 κατοίκων έχει δώσει τόσα μαθήματα που κάνουν τους τραπεζίτες και τα τσιράκια τους να τρέμουν. Είναι η μοναδική χώρα που τιμώρησε τους πολιτικούς της και τους τραπεζίτες για τα εγκλήματα που διέπραξαν κατά των πολιτών της… για αυτό τους έχουν «θάψει» σε όλες τις ευρωπαικές γλώσσες και διαλέκτους που ομιλούνται στον κόσμο της παγκοσμιοποίησης.

Εμείς αν είχαμε το ένα τρίτο σε ηθική και πνευματική δύναμη των Ισλανδών…θα χτίζαμε σε κάθε ελληνική πόλη και μια νέα Ακρόπολη!!! Αν οι προγονονοί σας δεν είχαν χτίσει την Ακρόπολη…δεν θα υπήρχε αυτός ο σχετικός πολιτισμός ή δώστου όποιο όνομα θέλεις.
Αν πραγματικά πιστέψεις ποιος είσαι και από που κατάγεσαι….αν κατανοήσεις ότι είσαι το παιδί των θεών….μπορείς να ανατρέψεις την υπερτερότητα και την ισχύ των ανταγωνιστών σου…
Το ανάστημα δεν το έχουν οι ψηλοί αλλά οι “κοντοστούπηδες”. Αν κάνουμε στην πάντα τα ατομικά μας συμφέροντα και ενωθούμε με κοινούς στόχους για να αποδεσμευτούμε απο την οικονομική Κατοχή θα βελτιώσουμε το μέλλον των παιδιών μας.
Αν πραγματικά θελήσουμε να συνεργαστούμε εναντίον αυτών που μας πίνουν το αίμα και σταματήσουμε να είμαστε παρτάκηδες… τους στείλαμε στις μαύρες σελίδες της ιστορίας μας….
Αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις, προσπάθησε τουλάχιστον όσο μπορείς να ορθώσεις ανάστημα!
Το ανάστημα δεν το έχουν οι ψηλοί αλλά οι “κοντοστούπηδες”.

ΚΟΡΑΞ για τα Κατοχικά Νέα
Κατοχικα Νεα 

 Antigrafakias    


"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες