"ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΘΑΥΜΑΖΩ..ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΑ ΡΑΣΑ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΟΡΘΩΣΟΥΝ ΛΟΓΟ ΑΛΗΘΕΙΑΣ...."

Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2016

"ΤΟ ΕΥΡΩ ΟΔΕΥΕΙ ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ" (CREDIT SUISSE)

Credit Suisse: Το ευρώ οδεύει προς κατάρρευση
ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΛ.ΚΟΥΡΤΑΛΗ

ΟΙ ΙΤΑΛΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΞΕΠΟΥΛΙΟΥΝΤΑΙ ΕΝΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ...
ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΤΙΑ ΤΩΝ ΙΤΑΛΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!!

Νέες προβλέψεις για το ευρώ δίνει η Credit Suisse μετά την ανανέωση των ανησυχιών γύρω από το Brexit, τώρα που έχουν αρχίσει και ξετυλίγονται οι πρώτες χρηματοοικονομικές επιπτώσεις της απόφασης των Βρετανών.
Όπως τονίζει η ελβετική τράπεζα προχωρά σε σημαντική μείωση των εκτιμήσεών της για την ισοτιμία ευρώ/δολαρίου στο 1,05 μέσα στους επόμενους τρεις μήνες, από 1,17 που ήταν η προηγούμενη εκτίμησή της, αντικατοπτρίζοντας τον αντίκτυπο των αναταραχών στη Βρετανία στην ανάπτυξη της ευρωπαϊκής οικονομίας.
Όπως εξηγεί, οι προηγούμενες προβλέψεις της "μιλούσαν" για ένα γενικότερο άλμα στα ευρωπαϊκά νομίσματα τα οποία είχαν αποτιμήσει σε κάποιο βαθμό τον κίνδυνο μετάδοσης του Brexit. Τώρα που οι επιπτώσεις του δημοψηφίσματος έχουν αρχίσει και εκδηλώνονται, οι επενδυτές θα πρέπει να έχουν το νου τους και να πουλήσουν οποιοδήποτε ράλι του ευρώ.
Η Credit Suisse τονίζει ότι τα προβλήματα στην Ιταλία εν όψει και του δημοψηφίσματος για την συνταγματική μεταρρύθμιση τον Οκτώβριο, αποτελούν επίσης κινδύνους για την ευρωζώνη και το ευρώ και πρέπει να αποτιμηθούν από την αγορά.
Ωστόσο, όπως επισημαίνει, το κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα δεν είναι τόσο ευάλωτο στα σοκ όσο ήταν το 2012 αφού σήμερα το περιβάλλον είναι αρκετά διαφορετικό με την ΕΚΤ να έχει φροντίσει να λάβει μέτρα για την πρόληψη δυσκολιών χρηματοδότησης του τραπεζικού συστήματος καθώς και για την μείωση του κρατικού πιστωτικού κινδύνου.


Antigrafakias   


"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες