"Η γενοκτονία των ποντίων. Αφιερωμένο στη μνήμη των Ποντίων που χάθηκαν..."

Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2016

Έκτακτη είδηση: ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ από την GRU,ο προδότης συνταγματάρχης της SVR,Αλεξάντερ Poteev,ο οποίος είχε δώσει στις ΗΠΑ,όλο το δίκτυο των Ρώσων κατασκόπων το 2010,που δρούσαν στην Αμερική.Κρύος ιδρώτας στην δύση από την εκτέλεση του. Τον φύλαγε νύχτα μέρα η CIA!!!

https://dioptranewsdotnet.files.wordpress.com/2016/06/proxy-41.jpg?w=816
Πανικός στην Αμερική και στις χώρες της δύσης, ένα δώρο από τον Β.Πούτιν στις δυνάμεις του ΝΑΤΟ, λίγες ώρες πριν αρχίσει η σύνοδος της συμμαχίας στην Πολωνία !!!

Έγινε γνωστό, πως ο προδότης συνταγματάρχης της SVR, Αλεξάντερ Poteev (φώτο), ο οποίος είχε καταδώσει στην CIA, τους υφισταμένους του, όλο το ρωσικό κατασκοπευτικό δίκτυο μέσα στις ΗΠΑ, με επικεφαλή το 2010 την Άννα Τσάπμαν, εκτελέστηκε σήμερα Πέμπτη, από την ρωσική αντικατασκοπία, με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας !!! Ο ίδιος είχε αλλάξει τόπο διαμονής, άλλαξε ταυτότητα, τον φύλαγαν νύχτα μέρα, πράκτορες ης CIA και όμως οι Ρώσοι τον βρήκαν και τον εκτέλεσαν, με τι τρόπο οι ρωσικοί δίαυλοι δεν αναφέρουν !!

Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες ρωσικές κατασκοπευτικές επιχειρήσεις της GRU, η οποία στέφθηκε με επιτυχία.Ο Ρώσος πρόεδρος, όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις έδωσε προσωπικά την εντολή για τον θάνατο του.

Το σοκ στην δύση είναι πρωτόγνωρο, ακόμα δεν έχουν συνέλθει, ενώ τα ρωσικά κανάλια πανηγυρίζουν !!! Η σημειολογία της ημέρας που δόθηκε η εντολή της παραδειγματικής του τιμωρίας δεν είναι τυχαία, μόλις μερικές ώρες πριν την σύνοδο του ΝΑΤΟ, στην Πολωνία !!!

Παρακολουθούμε τις ραγδαίες εξελίξεις και θα σας ενημερώνουμε για ότι καινούργιο προκύψει !!!
https://i1.wp.com/img.vz.ru/upimg/m82/m820162.jpg


dioptra-news

 Antigrafakias    


"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες