"ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΘΑΥΜΑΖΩ..ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΑ ΡΑΣΑ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΟΡΘΩΣΟΥΝ ΛΟΓΟ ΑΛΗΘΕΙΑΣ...."

Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2016

H Theresa Μay μειώνει κάτω από 10% τους φορολογικούς συντελεστές! Χαστούκι στους Ελληνες κρατιστές και το φαύλο πελατειακό κράτος

32tumblr_inline_o4yq99FUFO1tm6qm5_540.jp
H Aγγλία αρχίζει να παίρνει τα πάνω της με το Καλημέρα της Τheresa May στην πρωθυπουργία. Η νέα ένοικος της Downing Street 10 έδειξε ότι είναι έτοιμη να προχωρήσει στο Brexit με τους όρους της. Πλέον η Ανγκελα Μέρκελ έχει να αντιμετωπίσει (επιτέλους) μία σοβαρή πρωθυπουργό κι όχι γραφικές φιγούρες τύπου Ολάντ.

Από τον Ian Ford

Το γεγονός ότι ανέθεσε το υπ. Εξωτερικών στον Μπόρις Τζόνσον δείχνει ότι είναι αποφασισμένη να ανεβάσει το κασέ της Μεγ. Βρετανίας και να μην την αφήσει να συνεχίζει ως ξέφραγο αμπέλι. Πρώτος στόχος της May είναι να κάνει την Αγγλία φορολογικό παράδεισο ακολουθώντας το παράδειγμα της Ιρλανδίας η οποία αναπτύχθηκε με τον απίστευτο ρυθμό 26,3% εξαιτίας μιας εκτίναξης στον αριθμό ξένων εταιρειών, κυρίως αμερικανικών, που μετέφεραν τη φορολογική τους έδρα το 2015 στη χώρα λόγω του χαμηλού φόρου που είναι 12,5%.

Πολύ σύντομα η May θα ανακοινώσει μείωση των φορολογικών συντελεστών ακόμη και κάτω από το 10%! Θα μαζέψει όλο το χαρτί και τις επιχειρήσεις τεχνολογίας της Ευρώπης. Αγγλία και Ιρλανδία θα δουν τις Οικονομίες τους να απογειώνονται κι αυτό θα είναι το μεγαλύτερο χαστούκι για τους εγχώριους κρατιστές αλλά και για την Μέρκελ.

Η Αγγλία που είναι σοβαρό κράτος και όχι πελατειακό κράτος κατσιαπλιάδων δημοσίων υπαλλήλων θα δει την ανάπτυξή της να απογειώνεται μέσα από την μείωση των φορολογικών συντελεστών.

Αυτό που δεν λένε να καταλάβουν οι φαύλοι Ελληνες πολιτικοί του πελατειακού κράτους είναι ότι για τις μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις δεν υπάρχουν πλέον σύνορα. Ηδη 500.000 νέοι Ελληνες έφυγαν στο εξωτερικό ενώ καθημερινά χιλιάδες επιχειρήσεις εγκαταλείπουν το εγχώριο Φορολογικό Αουσβιτς και τον παθητικό ρόλο των πειραματόζωων. Στη Ελλάδα ξεμένουν πλέον οι ξοφλημένοι και οι κρατικοδίαιτοι πάσης φύσεως. Το χυδαίο κράτος των Κατρούγκαλων πολύ σύντομα δεν θα έχει να εισπράττει δεκάρα τσακιστή από πουθενά. Δεν είναι τυχαίο ότι τα φέσια των πολιτών προς το Δημόσιο αυξάνονται με γεωμετρική ταχύτητα.

Δεν μπορείς άλλωστε να ακούς το ΔΝΤ να λέει ότι απέτυχε στην Ελλάδα και να εξακολουθείς παθητικά να υποδύεσαι το πειραματόζωο των κρατιστών κυβερνώντων και των κρατιστών δανειστών οι οποίοι σε καμμία περίπτωση όλα αυτά τα χρόνια δεν επέμεναν στις μεταρρυθμίσεις.

Η Ελλάδα σαν κράτος έχει ξοφλήσει μάγκες. Και ο ΦΠΑ στο 24% διώχνει και τους τουρίστες, το μοναδικό έσοδο που είχε η Κολομβία των Βαλκανίων.

Antigrafakias    


"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες