"ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ στο παλικάρι μας!"

Τρίτη, 26 Ιουλίου 2016

ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗKeanu Reeves: Το αύριο δεν είναι εγγυημένο, ας ζήσουμε το σήμερα!

O Keanu Reeves μοιράζεται μέσω της σελίδας του στο Facebook κάποιες σκέψεις για το νόημα της ζωής και την κατάθλιψη, με την οποία πάλεψε για χρόνια.

Βλέπετε αυτούς τους ανθρώπους πίσω μου; Τρέχουν για να πάνε στην δουλειά και δεν δίνουν προσοχή σε τίποτα. Κάποιες φορές η καθημερινότητα μας απορροφά τόσο πολύ, που ξεχνάμε να απολαύσουμε την ομορφιά της ζωής.Μοιάζουμε με ζόμπι.
Κοιτάξτε ψηλά και βγάλτε τα ακουστικά από τα αυτιά. Πείτε γεια σε κάποιον που βλέπετε και δώστε μια αγκαλιά σε κάποιον που δείχνει να πονάει. Βοηθήστε κάποιον. Πρέπει να ζείτε τη ζωή σαν να είναι η τελευταία μέρα.
Αυτό που δεν γνωρίζουν οι άνθρωποι για εμένα είναι ότι είχα κατάθλιψη για χρόνια. Ποτέ δεν το είπα αυτό σε κανέναν. Έπρεπε να παλέψω για να ξεφύγω. Το πρόσωπο που με κρατούσε μακριά από την χαρά ήμουν ΕΓΩ.
Κάθε ημέρα είναι πολύτιμη, οπότε ας της φερθούμε έτσι. Το αύριο δεν είναι εγγυημένο, ας ζήσουμε το σήμερα!”
 enallaktikos.gr
Antigrafakias    


"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες