"ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ στο παλικάρι μας!"

Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2016

ΑΙΓΙΝΑ: Αυτή είναι η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ; – «Τζόβενο» για να οδηγάει ταχύπλοο… «Ετοιμοθάνατος» για να φυλακιστεί!!! – Πιστοποιητικά με 10 ευρώ δίνει ο γιατρός!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια εβδομάδα μετά το τραγικό δυστύχημα στην Αίγινα με τέσσερις νεκρούς, παραμένει ένα από τα μεγάλα ερωτήματα: πώς ο Θρασύβουλος Λυκουρέζος, χειριστής του ταχύπλοου που εμβόλισε τη λάντζα, ανανέωσε το δίπλωμα του, από τη στιγμή που έχει σοβαρά προβλήματα υγείας.
Όπως ο ίδιος υποστηρίζει: “Πάσχω από σύνδρομο αποφρακτικής άπνοιας ύπνου, αρτηριακή υπέρταση, συμφορητική καρδιακή ανεπάρκεια και χρόνια νεφρική ανεπάρκεια. Λαμβάνω χρονίως φαρμακευτική αγωγή και χρησιμοποιώ μηχάνημα ύπνου με παράλληλη χρήση οξυγόνου σε παροχή 3 λίτρα ανά λεπτό, κατά τις ώρες ύπνου από τριετίας. Η καθημερινή χρήση των παραπάνω είναι απαραίτητη για την επιβίωσή μου”.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του βίντεο, ο γιατρός που ανανέωσε το δίπλωμα του χειριστή, είπε μεταξύ άλλων: “Δεν θυμάμαι να του έχω δώσει εγώ άδεια… Άμα είχε τεράστια προβλήματα δεν υπήρχε περίπτωση να πάρει χαρτί. Μπορεί να πλαστογράφησε την υπογραφή μου και τη σφραγίδα μου…”.
Όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ, ο ίδιος γιατρός δέχεται να δώσει πιστοποιητικά υγείας, με αμοιβή 10 ευρώ και χωρίς εξέταση.
Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή

Antigrafakias    


pCloud Premium
"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες