" Η Αλήθεια για την Νέα Τάξη Πραγμάτων"

Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2016

ΠΑΓΩΣΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ! ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ: «ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΥΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ;;» ΣΑΚΑΤΕΨΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΜΕ ΣΙΔΗΡΟΓΡΟΘΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ. ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ! (ΦΩΤΟ 18+)

Απίστευτο περιστατικό άγριου ξυλοδαρμού σημειώθηκε στη Ζάκυνθο με πρωταγωνιστή έναν επιχειρηματία που δεν δίστασε να ξυλοκοπήσει υπάλληλο της ΔΕΗ όταν ο τελευταίος πήγε να του κόψει το ρεύμα λόγω απλήρωτων λογαριασμών…

Ο υπάλληλος του ΔΕΔΔΗΕ, όμως, αντί να διακόψει την παροχή ηλεκτροδότησης στο σπίτι του οφειλέτη έκοψε το ρεύμα στην επιχείρησή του.
Όταν, μάλιστα, κατάλαβε το λάθος του επέστρεψε για να επανορθώσει αλλά ήταν πολύ αργά καθώς ήρθε αντιμέτωπος με την οργή του επιχειρηματία, ο οποίος μαζί με άλλο άτομο του επιτέθηκε με σιδερογροθιά προκαλώντας του σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο.
Το θύμα του ξυλοδαρμού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, στα επείγοντα περιστατικά, όπου έτυχε της φροντίδας των ιατρών καθώς υπέστη κρανιογκεφαλική κάκωση.

Πηγή

Antigrafakias   

pCloud Premium
"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες