"ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ στο παλικάρι μας!"

Τρίτη, 2 Αυγούστου 2016

Είναι σκληροί οι «αριστεροί»! Όποιος δεν κόβει απόδειξη θα του κλείνουν του μαγαζί για 2 μέρες

Την απόφαση που προβλέπει το κλείσιμο επιχειρήσεων, καταστημάτων και επαγγελματικών εγκαταστάσεων για 48 ώρες στην περίπτωση που εντοπιστούν να μην εκδίδουν αποδείξεις, υπέγραψε ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής.

Όπως διευκρινίζεται, το μέτρο άμεσης αναστολής λειτουργίας για 48 ώρες εφαρμόζεται εφόσον διαπιστωθεί η μη έκδοση περισσότερων των 10 αποδείξεων ή το μη εκδοθέν παραστατικό υπερβαίνει σε αξία τα 500 ευρώ.
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι με τους ελέγχους που θα διενεργούν από τώρα και στο εξής οι ελεγκτές της ΓΓΔΕ θα μπορούν να επιβάλλουν, εκτός από την επιβολή των νέων αυστηρότερων προστίμων, και το μέτρο της αναστολής της λειτουργίας των επιχειρήσεων και επιτηδευματιών
Κατά τη διαδικασία της σφράγισης, που διενεργείται με την παρουσία του Προϊσταμένου της Δ.Ο.Υ., τοποθετείται στην κεντρική είσοδο της επαγγελματικής εγκατάστασης ταινία, με τον τίτλο της αρμόδιας υπηρεσίας της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων και την ένδειξη «σφραγίστηκε μέχρι (ημερομηνία – ώρα), βάσει της με αριθ. πράξης αναστολής λειτουργίας, η οποία εκδόθηκε κατόπιν της αριθ. Ειδικής Εντολής Έλεγχου του Προϊσταμένου της Δ.Ο.Υ., σε εφαρμογή των διατάξεων της παραγράφου 1 του άρθρου 13 του ν. 2523/1997, όπως ισχύει». Αντίγραφο της πράξης επιδίδεται στον υπόχρεο.
Πηγή

Antigrafakias    


"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες