"Ειμαστε Εθνίκια και ερχόμαστε ... "

Τρίτη, 30 Αυγούστου 2016

ΣΕ ΠΟΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΡΕ; ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ: "Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΚΑΜΨΗ"! ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ...ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ! ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΡΗ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ Ή ΑΠΕΥΘΥΝΕΤAI ΣΕ ΜΑΛΑΚΕΣ;

Βλέπει ανάκαμψη ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, ενώ η οικονομία της χώρας σταθεροποιείται! Ο δε άμεσος στόχος είναι οι επενδύσεις!
Ναι, ο πολιτικός ξεφτίλας, ανάκαμψη και επενδύσεις με το 85% των εσόδων των επιχειρήσεων να πηγαίνει στην κυβέρνηση και στους τοκογλύφους της....

ΕEEΕ! Ούτε σουβλατζίδικο δεν μπορείς να ανοίξεις σήμερα με τέτοια φορολόγηση, ενώ, ακόμη και οι καταστανάδες κυνηγιούνται από το ΣΔΟΕ ως απατεώνες!
Κατά τ΄ άλλα, αυτός ο φωστήρας βλέπει ανάπτυξη! Ναι. τρέχει με ταχύτητα φωτός και δεν προλαβαίνουμε να τη δούμε!
Πού σπούδασε οικονομικά αυτός ρε;;; Ή έρχεται από τον Άρη ή θεωρεί ότι απευθύνεται σε μαλάκες που τον πιστεύουν και αύριο θα τον ξαναψηφίσουν και θα τον ξανα-στείλουν στη Βουλή, για να λέει τις ίδιες παπαριές!
Δραγασάκης, ο οικονομικός φωστήρας. Σαν τον Τρύφωνα Αλεξιάδη και αυτός!
H φωτό είναι από το αρχείο μας. Είχε περάσει και από τον Χολαργό και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο.

Πηγή

Antigrafakias    


pCloud Premium
"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες