"ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ στο παλικάρι μας!"

Τρίτη, 2 Αυγούστου 2016

Σε ολική κατάρρευση τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ σε κυλιόμενες δημοσκοπήσεις......

1.jpg
Βοά ο τόπος για τα  ποσοστά που διέρρευσαν τελευταίων δημοσκοπήσεων που έφτασαν στα κομματικά επιτελεία και τα νέα για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι σχεδόν απελπιστικά....
Κάτω και από 15% σε ποσοστα πρόθεσης ψήφους (με τους αναποφάσιστους να είναι πρώτο κόμμα με διαφορά) και κάνοντας μέχρι και εκλογολόγους της Κουμουνδούρου να λένε ότι σε περίπτωση εκλογών τα ποσοστά θα κυμανθούν λίγο πάνω από το 20%!

Και βέβαια η Νέα Δημοκρατία μπορεί να έχει το προβάδισμα, αλλά δεν φτάνει σε πρόθεση ψήφου με τίποτα στα ποσοστά του Σεπτεμβρίου και σίγουρα σε περίπτωση εκλογών δεν θα φτάσει ως πρώτο κόμμα τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ τα του Σεπτεμβρίου...Κάνοντας σχεδόν αδύνατο το σχηματισμό κυβέρνησης χωρίς την συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ.

Πιο κάτω ΚΚΕ λίγο ανεβασμένο, οι φασίστες εκεί στο 7% και το ΠΑΣΟΚ ακόμα πιο κάτω. Ποτάμι, ΑΝΕΛ απλά δεν υπάρχουν, ενώ και οι αντιμνημονιακές δυνάμεις (ΛΑΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Πλεύση) δεν φαίνεται ξεχωριστά να πιάνουν κάποιο αξιόλογο σκορ...Δεν πείθουν, δεν έχουν βγει καν στην κοινωνία!


Πηγή

Antigrafakias    


"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες