"Η γενοκτονία των ποντίων. Αφιερωμένο στη μνήμη των Ποντίων που χάθηκαν..."

Τρίτη, 23 Αυγούστου 2016

Ο Τομ Κρούζ ξεπουλάει τα πάντα…χμμ… Την ίδια ώρα τούνελ κάτω από υπεραγορές στην Αμερική τουλάχιστον προβληματίζουν!!

Στο παρακάτω βίντεο, λέγετε ότι ο Tομ Κρουζ πούλησε όλα τα υπάρχοντά του. Το ερώτημα είναι γιατι;;; Γιατί άτομα σαν τον Κρουζ πουλάνε τα υπάρχοντά τους;
Είναι η έλλειψη χρημάτων; Έχουν πεσει στα ναρκωτικά και δεν τους φτάνουν για να πάρουν την πρέζα τους;
Μάλλον η πιθανότερη αιτία, είναι κατι άλλο, οπότε πρέπει να υπάρχει ένας σοβαρός  λόγος.

Στο ίδιο βίντεο αναλύουν  το γεγονός ότι στις ΗΠΑ η αλυσίδα σουπερμάρκετ,  Wal-Mart χρησιμοποιείται ως βιτρίνα και κατω από τα σουπερμάρκετ υπάρχουν συστήματα  τούνελ που διακλαδώνονται κάτω από μεγάλα τμήματα της Αμερικής. Αναφέρονται για ένα σύστημα σηράγγων που τα τελευταία χρόνια έχουν μπει αμέτρητα φορτηγά με εμπορεύματα τα οποία όλα βγήκαν άδεια!!
Εκατοντάδες καταστήματα, Wal-Mart έκλεισαν επίσημα στην Αμερική, και άλλα κανουν ακόμη και είδους ανακαινίσεως  ενώ πολλοί ερευνητές πιστεύουν ότι κατω από τα σουπερμάρκετ υπάρχουν σήραγγες που δημιουργήθηκαναν για κάποιο σοβαρο σκοπό.
Ένα άλλο ερώτημα που θέτουμε είναι, πόσο τυχαίο είναι το γεγονός ότι η Χίλαρι στο παρελθόν, ήταν για πολλά χρόνια μελος του διοικητικού συμβουλίου του Wal-Mart και τωρα είναι υποψήφια για την προεδρία των ΗΠΑ;

koraks.gr
e-koutsobola.gr

 Antigrafakias   

pCloud Premium
"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες