"ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ στο παλικάρι μας!"

Κυριακή, 21 Αυγούστου 2016

ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

«Η ψυχή, η δύναμη, οι αξίες, η Ιστορία και το παρελθόν των Ελλήνων, είναι τα μέσα εκείνα που μπορούν να σας βγάλουν από τα σημερινά αδιέξοδα. Η σημερινή αδράνεια, οφείλεται στην έλλειψη οραμάτων και προ παντός στην απαξίωση και περιφρόνηση της Ιστορίας σας.

– Προσπαθείστε να θυμηθείτε ποιοί είστε. Μελετήστε το απώτατο και πρόσφατο παρελθόν σας, την Ιστορία σας, τον Πολιτισμό σας, για να αφυπνιστούν οι μνήμες σας, για να ξέρετε τι θέλετε και πως θα προχωρήσετε.
– Επισκεφθείτε τα Μουσεία σας, τους Αρχαιολογικούς σας χώρους και τα Ιερά των προγόνων σας.
– Συνδεθείτε με το παρελθόν και τους προγόνους σας και τότε θα είναι εύκολη η ανατροπή της σημερινής κατάστασης, γιατί θα διδαχτείτε πολλά από τους ηρωϊσμούς τους και πως αυτοί τιμωρούσαν τους τυράννους!
– Ξεπεράστε τις πολιτικές και θρησκευτικές διαφορές που σας διχάζουν και ενωθείτε χάριν του σκοπού σας, που πρέπει να είναι Η ΕΞΟΔΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.
– Βρισκόμαστε στο ηλιακό σας σύστημα και επισκεπτόμαστε τον πλανήτη σας, για να προλάβουμε καταστάσεις που σας δημιουργούν οι αποστάτες. Μην ξεχνάτε να μας καλείτε για να σας βοηθήσουμε στην προσπάθεια σας.
– Ξεκινήστε! Είμαστε παρά το πλευρό σας!
– Έρρωσθε!»

diadrastika.com

 Antigrafakias    

pCloud Premium
"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες