"ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΘΑΥΜΑΖΩ..ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΑ ΡΑΣΑ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΟΡΘΩΣΟΥΝ ΛΟΓΟ ΑΛΗΘΕΙΑΣ...."

Κυριακή, 7 Αυγούστου 2016

ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΡΟΠΑΡΙ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ! Στο Παρίσι οι τοπικές αρχές επιβάλουν στα Σούπερ Μάρκετ για μουσουλμάνους την πώληση χοιρινού και αλκοόλ

Οι τοπικές  αρχές στη Γαλλία απαιτούν πλέον  να εφαρμοστεί ο γαλλικός  νόμος από τα  σούπερ μάρκετ που πωλούν τρόφιμα μόνο για μουσουλμάνους,  ζητώντας να πωλούν αλκοόλ και  χοιρινό κρέας,εφόσον η άδεια τους τα αναφέρει ως «παντοπωλεία» , αναφέρει τουρκική εφημερίδα.

Σύμφωνα με  δημοσιογραφικές πηγές  σε ένα  σούπερ μάρκετ HALAL που  βρίσκεται στο προάστιο   Colombes  του Παρισιού, ζητήθηκε από τις τοπικές αρχές να «συμπεριφέρεται»  ως «γενικό κατάστημα τροφίμων»,  ξεκινώντας  την πώληση χοιρινού κρέατος και αλκοόλ, υποστηρίζοντας ότι η μη πώληση τους  παραβιάζει τον γαλλικό νόμο .
Η  δήμαρχος  του Παρισιού Nicole Goueta είπε στον ιδιοκτήτη του  σούπερ μάρκετ, Soulemane Yalcin να πουλάει από εδώ και στο εξής χοιρινό και  αλκοόλ, σύμφωνα με τον δημοτικό υπάλληλο Jerome Besnard.
Σε διαφορετική περίπτωση η γαλλική  αρχή κατοικιών θα μηνύσει τον ιδιοκτήτη, και   σύμφωνα με πληροφορίες η  υπόθεση θα πάει στο δικαστήριο, ακυρώνοντας την  μίσθωση του καταστήματος, η οποία λήγει το 2019.
Ο ιδιόκτητης του καταστήματος , είπε ότι το κατάστημά του δεν παραβιάζει τους όρους της μίσθωσης, και φέρεται να έχει προσλάβει δικηγόρο για να υπερασπιστεί την υπόθεσή του,  σημείωσε δε ότι η μίσθωση αναφέρει  μόνο «γενικό κατάστημα τροφίμων και συναφείς δραστηριότητες», αλλά δεν διευκρινίζει ποιες είναι οι σχετικές δραστηριότητες.
Το Ισλάμ δεν επιτρέπει την κατανάλωση ή την πώληση αλκοόλ και το χοιρινό κρέας από τους Μουσουλμάνους, αλλά οι Γάλλοι αλλάζουν μέθοδο και προφανώς αρχίζουν να αλλάζουν όλα όσα «περιθωριοποιούν και γκετοποιούν» τους μουσουλμάνους μέσα στην ίδια τους την χώρα.
Τα πρόσφατα γεγονότα με τις επιθέσεις σε Παρίσι και Νίκαια άλλαξαν για πάντα  την συμπεριφορά όλων των Γάλλων απέναντι στο Ισλάμ , και έτσι τα γκέτο σύμφωνα με πληροφορίες θα «ξηλωθούν» συστηματικά σε μια προσπάθεια αφομοίωσης των πολιτών αυτών.
Απόδειξη ότι  πρόσφατα, σε  πόλη στη νότια Γαλλία οι τοπικές αρχές αποφάσισαν να απαγορεύσουν  την χρήση της πισίνας μόνο από γυναίκες, υπονοώντας τις μουσουλμάνες .
Επίσης η Ισλαμοφοβία στη Γαλλία ευρίσκεται σε τρομερή  άνοδο μετά από μια σειρά τρομοκρατικών επιθέσεων από τον ισλαμικό στρατό.
Τα ακούνε όλα αυτά τα δικά μας τα σαΐνια εδώ, ή κάνουν ότι τους λένε διότι μετά η κατάσταση θα έχει ξεφύγει για τα καλά.

Πηγή 

Antigrafakias   


"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες