"Η γενοκτονία των ποντίων. Αφιερωμένο στη μνήμη των Ποντίων που χάθηκαν..."

Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016

Τελείωσαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες παρωδία με μια τελετή αφιερωμένη στους ομοφυλόφιλους!

411.jpg
Επιτέλους τελείωσαν οι πιο τραγικοί Ολυμπιακοί Αγώνες στη σύγχρονη ιστορία τους!
Μια τελετή λήξης που ήταν αφιερωμένη στα δύο τουριστικά προιόντα της Βραζιλίας. Το καρναβάλι του 2017 στο Ρίο και φυσικά στο κίνημα των LGBT (ομοφυλόφιλων).
Θα αφήσω τα μάτια, τα τρίγωνα και τα γνωστά συνωμοσιολογικά, που ούτως ή άλλως στους Ολυμπιακούς Αγώνας μετά το 2008 στο Πεκίνο κάνουν ΜΟΝΙΜΑ την εμφάνιση τους. Ούτως ή άλλως ξέρουμε ότι αυτοί εξουσιάζουν κάθε τι που μπορεί να το δείχνει η τηλεόραση. πόσο μάλλον όταν απευθύνεται σε τόσο μαζικό κοινό!

Τα χρώματα και οι εικόνες των "υποστηρικτών της διαφορετικότητας" έκαναν συνεχώς την εμφάνιση τους, δημιουργώντας εύλογες απορίες για το ποίος είναι τελικά ο σκοπός των ολυμπιακών αγώνων!

Πάντως σίγουρα δεν προήγαγαν το ολυμπιακό πνεύμα, ούτε το φίλαθλο πνεύμα, ούτε καν τον ανθρωπισμό, άλλωστε αυτές τις 15 μέρες έξω από τα γήπεδα το κράτος της καταστολής φρόντιζε να εκτοπίζει τους εξαθλιωμένους Βραζιλιάνους που πλέον θα βιώσουν ότι και  η Ελλάδα, αμέσως μετά το πέρας των αγώνων... Την πλήρη φτωχοποίηση...

Οι πιο τραγικοί αγώνες, από άποψη διοργάνωσης και προσβολής των αξιών επιτέλους τελείωσαν. Για εμένα το μόνο που αφήνουν πίσω είναι τραγικές αναμνήσεις... Για πρώτη φορά η Ολυμπιακή Φλόγα ήταν σβηστή κατά τη διάρκεια των αγώνων! Καθόλου τυχαίο αφού για πρώτη φορά η Ολυμπιακή Φλόγα έκαιγε όχι σε γήπεδο Στίβου όπως προβλέπετε, αλλά σε ένα αμιγώς γήπεδο ποδοσφαίρου (Μαρακανά) σε μια κίνηση προώθησης του εθνικού σπορ των Βραζιλιάνων!

Για την ιστορία :
α) Ο Εθνικός μας ύμνος ακούστηκε, σύμφωνα με το πρωτόκολλο και έγινε και η έπαρση της Ελληνικής μας σημαίας.

β)Πλέον τη σκυτάλη παρέλαβε το Τόκιο για τους αγώνες τους 2020!


412.jpg


413.jpg


414.jpg


415.JPEG


415.jpg


Πηγή

Antigrafakias    


pCloud Premium
"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες