"Κράτα λίγο αγάπη..."

Τρίτη, 30 Αυγούστου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ: Επιστράτευση εφέδρων κήρυξε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας

1.jpg
 Η ρωσική κυβέρνηση, συμπεριλαμβανομένων όλων των Υπουργείων, ακόμα και της Εθνικής τράπεζας της Ρωσίας, βρίσκονται σε κατάσταση συναγερμού η σε πιο ακριβή μετάφραση, "ξαφνική δοκιμασία του πολέμου." 

 Οι έφεδροι στη Νότιας, Κεντρικής και Δυτικής Επαρχίας καλούνται σε επιστράτευση, χαρακτηριστικό είναι ότι σε επιστράτευση τίθενται μέχρι και τα φορτηγά του πολιτικού τομέα για να τεθούν στην υπηρεσία του στρατού, σύμφωνα με τα σχέδια κινητοποίησης. Επιπλέον, οι εργαζόμενοι σε...
στρατιωτική ζωτικής σημασίας βιομηχανίες στη νότια Ρωσία στρατολογούνται στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. 

 Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας  


 "Επίσης, θα διεξαχθεί στράτευση των πολιτών και επιστράτευση οχημάτων για την συμπλήρωση των σχηματισμών των στρατιωτικών μονάδων της εδαφικής άμυνας στη Νότια, Κεντρική Στρατιωτική περιοχή αλλά και το βόρειο στόλο.  Τα γραφεία της Τράπεζας της Ρωσίας, για πρώτη φορά θα φυλάσσονται από στρατεύματα, εκτός από τις μόνιμες μονάδες που είναι μόνιμα στην φύλαξη τους. Επιπλέον, το σύνολο των επιχειρήσεων του στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος στη νότια Ρωσία θα δοκιμασθεί για την προμήθεια και την επισκευή των όπλων, στρατιωτικού και ειδικού εξοπλισμού.

 Για να καταλάβετε το μέγεθος του τι λαμβάνει χώρα τώρα στην Ρωσία, θεωρούν ότι υπάρχουν 3 στρατιωτικές περιοχές η καθέμια με ~ 50 διοικητικές μονάδες. Μόνο της Σταυρούπολης έχει καλέσει 4600 εφέδρους.  
 Αν ο μέσος όρος αποθεματικό εφέδρων αλλού είναι μόνο το μισό (κατά μέσο όρο το 2000) που κάνει αυτή την στιγμή επιστράτευση των ρωσικών εφεδρειών Στρατευμάτων περίπου 100, 000 !!!  

 Η παρούσα επιστράτευση των εφέδρων είναι σχεδόν άνευ προηγουμένου. Ποτέ δεν έχει κληθεί όλο αυτό το δυναμικό! Φυσικά ούτε για την Κριμαία, ή για τη Γεωργία, ή ακόμα ακόμα και την Τσετσενία. Αυτή η κλίμακα κινητοποίησης είναι πιο κοντά στην κινητοποίηση για την εισβολή στην Τσεχοσλοβακία το 1968.   

   
Πηγή

Antigrafakias    pCloud Premium
"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες