"Ειμαστε Εθνίκια και ερχόμαστε ... "

Σάββατο, 13 Αυγούστου 2016

ΡΩΣΙΚΗ «ΕΙΣΒΟΛΗ»! Θα βάλει «φωτιά» στη Μεσόγειο το Ρωσικό Πολεμικό Ναυτικό

57ac88e1c36188e42b8b45a3-600x333.jpg
Ναυτικές δυνάμεις της Ρωσίας κατεβαίνουν στη Μεσόγειο για μια τακτική άσκηση ετοιμότητας στις 15 Αυγούστου.

Στόλος 10 πολεμικών πλοίων θα συμμετάσχει σε άσκηση με πραγματικά πυρά που θα περιλαμβάνει βολές πυροβόλων όπλων και πυραύλων «σε προσομοιωμένες συνθήκες μάχης».


Η δύναμη θα περιλαμβάνει δύο επιθετικά σκάφη με τηλεκατευθυνόμενα βλήματα και δύο οπλισμένα με συστήματα πυραύλων κρουζ Cal-ΝΚ εξοπλισμένα με 8 πυραύλους το καθένα, είπε σε συνέντευξη τύπου, εκπρόσωπος του Υπουργείου Αμύνης σήμερα Πέμπτη, σύμφωνα με το RT.

Ταυτόχρονα, στις 15 Αυγούστου, μια άλλη ομάδα τεσσάρων πυραυλικών πολεμικών σκαφών (κάθε σκάφος θα είναι εξοοπλισμένο με 8 Kalibr-ΝΚ πυραύλους κρουζ) θα πραγματοποιήσουν επίσης βολές πυροβολικού και πυραύλων στο νοτιοδυτικό τμήμα της Κασπίας Θάλασσας, είπε επίσης το υπουργείο.

Τα πολεμικά πλοία είναι «απολύτως έτοιμα για μάχη» και ικανά να χτυπήσουν στόχους εντός της Συρίας, σύμφωνα με τον Vladimir Komoedov, επικεφαλής της Επιτροπής Άμυνας της Ρωσικής Κρατικής Δούμας και πρώην διοικητή του ρωσικού Στόλου της Μαύρης Θάλασσας.

Antigrafakias   

pCloud Premium
"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες