"ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΘΑΥΜΑΖΩ..ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΑ ΡΑΣΑ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΟΡΘΩΣΟΥΝ ΛΟΓΟ ΑΛΗΘΕΙΑΣ...."

Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2016

Λαός αδιόρθωτος - Τους δέσμευσε τις οικονομίες, τους φορτώνει ΕΝΦΙΑ, θα τους ξεσκίσει το περιουσιόλογιο αλλά τον γλεντούν

1.jpg
Freepen.gr - Η υποδοχή από τον κόσμο στο Αθαμάνιο Άρτας ήταν κάτι παραπάνω από ζεστή για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος κάτι τέτοια βλέπει και σου λέει (με το δίκιο του) πως αντέχει κι άλλα βάρη η πλάτη των ραγιάδων. 
Τους εξαπάτησε πολιτικά, τους είπε ΟΧΙ και τον έκανε ΝΑΙ, τους δέσμευσε τα χρήματα στις τράπεζες, τους έκοψε μισθούς / συντάξεις, αυξάνει τον ΕΝΦΙΑ που θα καταργούσε, φέρνει το περιουσιολόγιο για να επιβάλλει τον εφάπαξ φόρο περιουσίας παρακάτω στην πορεία και αυτοί τον φωτογραφίζουν και σπεύδουν να γλεντήσουν μαζί του.

Και πρώτος από όλους ο υπερήλικος ιερέας, ο οποίος ίσως να μην γνωρίζει τα έργα, τις ημέρες και τις απόψεις του γελαστού παιδιού που του κρατά το χέρι. Πρόσεξε πάτερ, σε άγγελο φωτός μετασχηματίζεται...
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg

6.jpg
7.jpg
Πηγή 

 Antigrafakias     


 
pCloud Premium
"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες