"Ειμαστε Εθνίκια και ερχόμαστε ... "

Κυριακή, 14 Αυγούστου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ ! Η Τουρκία αναπτύσσει σε όλα τα πολιτικά αεροδρόμια της αντιαεροπορικούς πυραύλους εδάφους-αέρος – Αναμένουν επίθεση;

Κάτι πολύ άσχημο και λίαν επικίνδυνο αναμένουν άμεσα  οι Τούρκοι και για αυτό τον λόγο παίρνουν τα μέτρα τους σε όλα τα πολιτικά αεροδρόμια της χώρας.
Η κυβέρνηση της Τουρκίας αποφάσισε να αναπτύξει αντιαεροπορικά  συστήματα με πυραύλους εδάφους-αέρος και στα 11 πολιτικά αεροδρόμια σε όλη τη χώρα, ανέφερε το CNN Turk και μετέδωσε ο διεθνής τύπος .
Η κίνηση αυτή έρχεται μετά από «πληροφορίες» για επικείμενη επίθεση από «εναέρια μέσα» το αμέσως επόμενο διάστημα, γεγονός που καταδεικνύει την ρευστότητα της καταστάσεως στην γειτονική χώρα,
Υπενθυμίζουμε ότι το αποτυχημένο πραξικόπημα τον περασμένο μήνα «έβγαλε στο κλαρί» 81000 Τούρκους όλων των βαθμίδων και θέσεων, οι οποίοι αποτελούν μέγα κίνδυνο για την τουρκική εθνική ασφάλεια.
Επίσης σε συναγερμό ευρίσκεται και το υπουργείο μεταφορών και θαλάσσιων υποθέσεων,  τα στελέχη του οποίου ευρίσκονται σε συνεχή   επικοινωνία και συνεργασία με τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας.
Όλα τα ραντάρ επιφανείας και αέρος σαρώνουν αυτήν την στιγμή  την τουρκική επικράτεια,  από άνδρες του στρατού και της αεροπορίας , ενώ εγκαταστάθηκαν   αστυνομικοί και στρατιωτικοί σε πύργους ελέγχου όλων των πολιτικών  αεροδρομίων της χώρας.
 Τέτοιες μικτές μονάδες θα ενημερώνουν άμεσα τις ένοπλες δυνάμεις  για την εμφάνιση οποιουδήποτε εχθρικού αεροσκάφους, σε μια κατάσταση που απαιτεί  άμεση στρατιωτική αντίδραση.
Στις 29 Ιουνίου, το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Τουρκίας, το Διεθνές Αεροδρόμιο Ατατούρκ στην Κωνσταντινούπολη, δέχθηκε επίθεση από τρεις βομβιστές αυτοκτονίας , και η κυβέρνηση πιστεύει ότι αυτοί είχαν σχέσεις με τον ISIS . Τριάντα έξι άμαχοι σκοτώθηκαν στο τερματικό αφίξεων στο αεροδρόμιο κατά τη διάρκεια της επίθεσης.
Το αεροδρόμιο  Ατατούρκ , μαζί με άλλα μεγάλα αεροδρόμια της Τουρκίας, έχουν γίνει επίσης μάρτυρες δραματικών επεισοδίων κατά τη διάρκεια της αποτυχημένης απόπειρας πραξικοπήματος στις 15 Ιουλίου, όταν άρματα μάχης προσπάθησαν να αναλάβουν  τον έλεγχο των βασικών εγκαταστάσεων.
Όπως λοιπόν γίνεται κατανοητό οι Τούρκοι ισλαμιστές αναμένουν κύμα επιθέσεων ενορχηστρωμένο «απ’ έξω» με την χρήση είτε βομβιστών αυτοκτονίας , είτε «εχθρικών» αεροσκαφών. Άλλωστε οι Τούρκοι γνωρίζουν πολύ καλά ότι οι στενές σχέσεις με την Μόσχα και οι δηλώσεις περί αποχωρήσεως από το ΝΑΤΟ , θα επιφέρουν ενδεχομένως «αντίποινα» .
Πηγή

Antigrafakias   pCloud Premium
"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες