"ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ στο παλικάρι μας!"

Σάββατο, 13 Αυγούστου 2016

Η περίεργη σιωπή του Ελληνικού λαού – Γιατί έχει σωπάσει;

ggfhfr-630x380.png
Είναι καιρός να απομυθοποιήσουμε μια εποχή και να στήσουμε έναν άλλο μύθο, από τον οχετό στα αστέρια. Aν θέλουμε να σώσουμε την χώρα μας, θα πρέπει να γυρίσουμε στην περίοδο 1993-2004.
Ειναι η περίοδος με τα πολλά λεφτά, με τα σωστά ναρκωτικά, με τα αδίστακτα Media, με τους σκληρούς stars, με τους ταλαντούχους τυχοδιώκτες, με τους γητευτές κρατικών επιχορηγήσεων – κονδυλίων, με τις πλούσιες ντόπες των Ολυμπιακών Αγώνων, με τα χρηματιστήρια και τις OffShore…….. μιας ιδιαίτερα χυμώδους περιόδου της ιστορίας μας. Για το χρήμα και την εξουσία από μια εγκληματική συμμορία, η οποία εξυπηρετούσε τα συμφέροντα της Νέας Τάξης.


Μια εποχή που άρπαξε…. μέθυσε…οδήγησε….. σε μια παρανοϊκή ονειρική κατάσταση. Όλα σιγά σιγά θα βγουν και θα αποκαλυφθούν. Ένα ένα τα κομμάτια του πάζλ θα ενωθούν και θα δούμε όλη την «εικόνα» μπροστά μας. Αν ο ΓΑΠ είναι Ο προδότης επειδή μας έβαλε στο ΔΝΤ, οι άλλοι που συνεχίζουν να επιμένουν σε φόρους και μνημόνια τι είναι; Έχουν να κρύψουν κάτι και επιμένουν; Γιατί σώπασε ο Ελληνικός λαός;
Μήπως αισθάνεται κάπου ένοχος;;
..Σήμερα βλέπουμε μπροστά μας μια τριτοκοσμική χώρα που έχει χάσει σχεδόν τα πάντα. Αντίδραση δεν υφίσταται. Όλα παθητικά και άθλια. Ευνούχισαν την νεολαία και την πέταξαν στα σκουπίδια………στην πρόστυχη μεταμοντέρνα εποχή. Χωρίς προσωπικότητα. Χωρίς νεύρο. Χωρίς τίποτα.
Η  περίοδος 1993-2004 άνοιξε το δρόμο για το  συνεχές τίποτα….Ένας κουτοπόνηρος-φαύλος λαός που ζει και περιμένει με ανυπομονησία τις παλιές καλές εποχές. Κάπως έτσι ήρθε και ο Σύριζα στην εξουσία………
Δεν μου καίγεται καρφάκι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Τα οφίτσια και τα μπόνους προορίζονται μόνο για όσους είναι, πάνω απ’ όλα, χρήσιμοι στον αγώνα που μαίνεται για όσο το δυνατόν πιο ελεγχόμενη κατασκευή εικονικής πραγματικότητας για λογαριασμό της ακραία παρακμιακής,αυταρχικής και ιδιοτελούς Ελληνικής άρχουσας τάξης…..
paraxeno.com
 Antigrafakias    

pCloud Premium
"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες