"ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΘΑΥΜΑΖΩ..ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΑ ΡΑΣΑ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΟΡΘΩΣΟΥΝ ΛΟΓΟ ΑΛΗΘΕΙΑΣ...."

Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2016

Οφείλετε μια συγγνώμη αντί για συγχαρητήρια στην Κορακάκη

xVL1KeAqyKnJfhBDixdx6.jpg.pagespeed.ic.x

Ό,τι έκανε, το έκανε χωρίς αυτούς, ίσως να ήσαν και εναντίον της κάποιοι, για να προωθήσουν κάποια «δικιά» τους, όπως συχνά συμβαίνει στην Ελλάδα.

Σύμπασα η πολιτειακή ηγεσία, με τους αθλητικούς παράγοντες αντάμα, έσπευσαν να στείλουν τα συγχαρητήριά τους στην Κορακάκη για τον θρίαμβό της στο Ρίο. Πιστεύω πως αντί για συγχαρητήρια, οφείλουν να ζητήσουν συγγνώμη, επειδή αμφιβάλλω αν είναι περισσότεροι από τα δάχτυλα του ενός χεριού που γνώριζαν ποιο είναι και τι κάνει αυτό το κορίτσι.

Ό,τι έκανε, το έκανε χωρίς αυτούς, ίσως να ήσαν και εναντίον της κάποιοι, αν ήθελαν να προωθήσουν κάποια «δικιά» τους, όπως συβαίνει στην Ελλάδα της αναξιοκρατίας και αδιαφάνειας. Γι’ αυτό και υπάρχουν αυτή την στιγμή στο Ρίο 13 πρωταθλητές ελληνικής καταγωγής που αγωνίζονται με άλλες σημαίες, φεύγοντας από εδώ λόγω συμπεριφοράς των παραγόντων, που κάνουν καριέρα με τις πλάτες άλλων.Και μη ξανακούσω αυτό το άθλιο επιχείρημα, ότι φταίει η οικονομική κρίση. Μέχρι το 2008 δεν υπήρχε κρίση. Μπορεί να μας εξηγήσει κάποιος από τους παραφουσκωμένους διάνους -με τον ιδρώτα των άλλων- ποια η φροντίδα τους για τα Ολυμπιακά έργα του 2004;Από τις δηλώσεις του κοριτσιού, μού έμεινε μια αποστροφή, που δείχνει και τη ωριμότητά του. «Ο αθλητισμός έχει σημασία, ο πρωταθλητισμός δεν είναι υγιής». Γεια στο στόμα σου κοπέλα μου. Σίγουρα θα είχε στο νου της, κάποια άλλα κορίτσια που μας έφερναν με τις χούφτες τα μετάλλια, και που είχαν πόδια σαν τα μπούτια βοδιού. Κι εμείς χαιρόμασταν [ναι, από την προπόνηση ήταν έτσι, όχι από το χαπάκωμα].Κι άκουγα με έκπληξη το επιχείρημα «έλα, μωρέ, όλοι το ίδιο κάνουν». Πώς γίνεται σ’ αυτόν τον τόπο να φέρνουμε για αιτιολογικό επιχείρημα μόνον ό,τι αρνητικό κάνουν οι άλλοι, και να μη τους μιμούμαστε και στα θετικά για να φτιάξουμε κι εμείς ένα κράτος δικαίου;
Antigrafakias    


"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες