"Ειμαστε Εθνίκια και ερχόμαστε ... "

Κυριακή, 7 Αυγούστου 2016

Πρέπει να καταστραφεί το μπουρδελιστάν (Ελλάδα όπως είναι σήμερα), αλλιώς ελπίδα δεν υπάρχει. ΤΕΛΟΣ!

ako_15.jpg
Στην ακριβώς απέναντι από εμένα μονοκατοικία οι δεητζήδες έκοψαν το ρεύμα σε μια ακόμα οικογένεια. Μια από τα 1.000.000 νοικοκυριά που εδώ και μερικά χρόνια ζουν χωρίς ρεύμα...
Μια οικογένεια παλινοστούντων Ελληνοποντίων, οι οποίοι είναι 6 άτομα, οι 4 άνεργοι ή περιστασιακά εργαζόμενοι και 2 μικρά παιδιά, το ένα βρέφος.

Είπαμε οι διπλανοί να μην αφήσουμε τους ανθρώπους χωρίς τα βασικά (ψυγείο και φως) και τραβήξαμε από μια μπαλαντέζα. Μια για ψυγείο και μια για δύο φώτα. Τα απολύτως απαραίτητα για να ζήσουν οι άνθρωποι. Του έδωσα και ένα πετρογκάζ για να μαγειρεύουν ή να ζεσταίνουν το φαγητό από την εκκλησία.

Και οι δύο γείτονες που "κάναμε το έγκλημα" να τραβήξουμε μπαλαντέζες, βρεθήκαμε ενώπιον των αρχών που κατέγραφαν τα στοιχεία μας και μας συνέστησαν άμεσα να αποσύρουμε τις μπαλαντέζες γιατί είναι "ποινικό αδίκημα" να δίνεις ρεύμα.

Και ρωτάω... Ρε κ@ριόλι@ της κυβέρνησης αφού δεν το πουλάω το ρεύμα, αλλά το ΧΑΡΙΖΩ και σε εσάς το ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΩ γιατί να μην μπορώ να το διαθέσω όπου και όπως θέλω;

Και εσένα ρε γείτονα που πήρες τηλέφωνο για να έρθουν αυτοί οι άνθρωποι (γιατί μόνοι τους από ένα στενάκι και με την μπαλαντέζα όχι εναέρια αλλά από περίφραξη σε περίφραξη δεν την βλέπεις ούτε με κυάλι από το δρόμο) θεωρείσαι άνθρωπος ή ένα σκουλήκι; Ένα όρθιο πτώμα είσαι "γείτονα", απλά δεν το έχεις καταλάβει!

Δεν θα σε καταραστώ, δεν μου το επιτρέπει η παιδεία μου, αλλά ειλικρινά εύχομαι να μην πάθεις ότι αυτοί οι άνθρωποι γιατί πολύ απλά για εσένα δεν θα υπάρξει καμία βοήθεια από κανέναν. Και επειδή ποταπό ανθρωπάκι και ξέρω ότι με διαβάζεις, να γνωρίζεις ότι ο θόρυβος που θα ακούς πλέον κάτω από το παράθυρο σου ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ είναι από τη γεννήτρια που πλήρωσα από την τσέπη μου... ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕΜΑΛΙ!

Θα βρούμε τη λύση μέσα από την αυτάρκεια, μέσα από τις προμήθειες μας, μέσα από την ανθρωπιά μας. Το να βάλω αντί για ένα πακέτο μακαρόνια 2 δεν θα μου κοστίσει παραπάνω από 50 λεπτά...

Θα την βρούμε τη λύση, γιατί τόσα χρόνια άθλιο σκουλήκι εμείς είμαστε γειτονιά. Δεν είναι τυχαίο ότι τα δικά μας σπίτια δεν τα έχουν ανοίξει ΠΟΤΕ, ενώ το δικό σου το έχουν κάνει σουρωτήρι. Γιατί ξέρουν ότι είσαι ένα @ρχ@δ@ και δεν θα σε βοηθήσει κανείς που να σου καίγεται η γούνα. Ενώ εμείς κοιμόμαστε με το ένα μάτι στραμμένο στη γειτονιά και έχουμε αποτρέπει τον κοινό κίνδυνο πολλάκις.

Αλλά που να το καταλάβεις, εσύ ζεις στον μικρόκοσμο του δημοσιουπαλληλισμού και των 15νθήμερων διακοπών στα νησιά του Αιγαίου... Επίσης να ξέρεις από τώρα, ότι και να χτυπήσει ο συναγερμός του σπιτιού σου (όπως κάθε καλοκαίρι και Χριστούγεννα που λείπεις) εγώ και πάλι απλά θα αλλάξω πλευρό. Δεν δίνω ούτε τα 0 λεπτά για την κλήση στο 100...

Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός

e-koutsobola.gr

 Antigrafakias    


"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες