"ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ στο παλικάρι μας!"

Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2016

ΞΕΦΤΙΛΊΣΤΗΚΕ ΤΕΛΕΙΩΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ...“Αγοράζουν” από τα... περίπτερα πληρώνοντας με την απειλή μαχαιριών Σε βίντεο οι… αγορές...“Η Αστυνομία έχει εντολή να μην τους αγγίζει”.

%25CE%25BA%25CE%25BA%25CE%25BA%25CE%25BA
“Η Αστυνομία έχει εντολή να μην τους αγγίζει”. Αυτό μας λένε οι ιδιοκτήτες περιπτέρων, οι μόνοι που μιλάνε ακόμα, οι υπόλοιποι φοβούνται, από μια κατάσταση που έχει ξεφύγει πια από κάθε όριο.

Αναφερόμαστε στα δεκάδες, πλέον, καθημερινά φαινόμενα κλοπών, τα οποία μάλιστα για την ιστορία είναι και βιντεοσκοπημένα, αλλά οι παθόντες ούτε καν καταθέτουν μήνυση, αφού όπως καταγγέλλουν οι Αστυνομικοί τους λένε ότι έχουν άνωθεν εντολές να μην τους ενοχλούν, μην τυχόν ερεθιστούν και ξεσηκωθούν.
Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του περιπτέρου στην προκυμαία, όπου όπως φαίνεται από τα βίντεο, οι νεαροί, άλλος με κουκούλα, άλλοι όπως είναι, χωρίς κανένα πρόβλημα, πάνε στα ψυγεία, διαλέγουν αναψυκτικά και φεύγουν χωρίς να πληρώσουν. Στην παρατήρηση των υπαλλήλων ότι κάτι... ξέχασαν ή τους δείχνουν μαχαίρι ή τους κάνουν το σήμα ότι ως άνθρωποι έχουν λαρύγγια που… κόβονται. Η Αστυνομία έχει βέβαια τα βίντεο αλλά όπως είναι γνωστό ακόμα και να τους συλλάβει πρακτική αξία δεν έχει, αφού πρέπει να δικαστούν, να καταδικαστούν, αυτό απαιτεί αστυνομική δύναμη που δεν υπάρχει και μετά να μεταφερθούν σε άλλα Κέντρα για παραβατικούς στη Στερεά Ελλάδα, κάτι που επίσης δεν γίνεται αφού η μεταφορά πάλι απαιτεί αστυνομική συνοδεία.
Κατάληξη δεν υπάρχει, η Κυβέρνηση έχει μετατρέψει τα νησιά μας σε ανοιχτές Φυλακές, όπου οι όποιοι παραβάτες γνωρίζουν ότι βρίσκονται στη χώρα της απολύτου διαλύσεως.

asimpiestos

Πηγή

Antigrafakias    "Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες