"ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΘΑΥΜΑΖΩ..ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΑ ΡΑΣΑ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΟΡΘΩΣΟΥΝ ΛΟΓΟ ΑΛΗΘΕΙΑΣ...."

Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2016

Μας έρχονται διάφορες πληροφορίες για το θέμα Ρωσία – Ουκρανία. Πως εμπλέκονται Τουρκία – Ελλάδα – Αμερική.

Καταρχήν όπως ίσως έχετε διαβάσει από νωρίς σήμερα που ξεκινήσαμε τον μαραθώνιο για την κατάσταση στην Ουκρανία, όλοι βρίσκονται με το χέρι στη σκανδάλη.

Αυτές τις ώρες πραγματοποιούνται συσκέψεις στις Βρυξέλλες, τον ΟΗΕ, την Ουάσιγκτον και σε όλα τα κέντρα αποφάσεων.
Φίλοι που έχουν συγγενείς στην Ουκρανία μου μετέφεραν εικόνα πολέμου. Οι τηλεοράσεις δείχνουν μόνον πλάνα από το στρατό.

Απορίας άξιον  αυτή τη στιγμή αποτελεί για όλους η στάση Ερντογάν. Κανείς δεν ξέρει αν θα επιτρέψει στα πλοία του Αμερικανικού Ναυτικού να διέλθουν τα στενά… Και αυτό ακριβώς το γεγονός μας βάζει άσχημα στο παιχνίδι.
Έχουμε εδώ και καιρό αναφερθεί στο πόσο ύποπτη είναι η παραμονή δύο στόλων της Αμερικής στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο (πρώτη φορά από την Καταιγίδα της Ερήμου δύο στόλοι βρίσκονται στην ίδια περιοχή).
Επιπλέον ανησυχία έχει προκαλέσει η στάση των ρωσικών μέσων ενημέρωσης. Τηρούν σιγή ιχθύος, τόσο για την έκτακτη σύγκληση του συμβουλίου εσωτερικής ασφάλειας της Ρωσίας, όσο για τις τεράστιες μετακινήσεις στρατευμάτων στα σύνορα με την Ουκρανία…

e-koutsobola.gr

Antigrafakias    


"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες