"ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ στο παλικάρι μας!"

Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2016

Όλοι οι Βρούτοι υπερψήφισαν την τροπολογία για το τζαμί - Μια απόφαση ντροπής που δεν πρόκειται να συγχωρήσει ποτέ η ιστορία

%25CE%259A%25CE%259A%25CE%259A%25CE%259A
Όχι στην Ξάνθη που έχει Έλληνες πολίτες μουσουλμάνους ως προς το θρήσκευμα που το δικαιούνται αντικειμενικά... Όχι στην Κομοτηνή που για τους ίδιους λόγους το Ελληνικό κράτος οφείλει να εξασφαλίζει τη δυνατότητα ανέγερσης λατρευτικών χώρων για τους πολίτες του... Αλλά στην καρδιά της Αθήνας...Στην πρωτεύουσα της χώρας που η ίδια, δεν έχει μουσουλμάνους Έλληνες πολίτες με θεμελιωμένα πολιτικά και άλλα δικαιώματα, αλλά οι μοναδικοί μουσουλμάνοι που περιφέρονται στους δρόμους και στις πλατείες της, είναι αποκλειστικά και μόνο ισλαμιστές λαθρομετανάστες από την Ασία και την Αφρική, που παραβίασαν τα σύνορα της χώρας, ισλαμιστές λιποτάκτες από τις χώρες της Μέσης Ανατολής, και κάποιοι ελάχιστοι μουσουλμάνοι πρόσφυγες, χαμένοι μέσα στο πλήθος των λαθραίων και των συμμοριτών.

Μιλάμε δηλαδή για έναν πληθυσμό που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ... Μιλάμε για παράνομους μετανάστες που με βάση τα προβλεπόμενα θα πρέπει εν ευθέτω χρόνω να εγκαταλείψουν τη χώρα στην οποία εισήλθαν παράνομα, και ως εκ τούτου κανενός είδους νομιμοποίηση δεν υφίσταται για μια τέτοια απόφαση ντροπής, σαν αυτή που πήρε σήμερα σχεδόν ομόφωνα το Ελληνικό κοινοβούλιο.

Σύσσωμος λοιπόν ο θίασος της υποκρισίας, παραβιάζοντας κάθε ένοια λογικής... παραβλέποντας τους ασύμμετρους κινδύνους που "φυτεύει" με το "έτσι θέλω" στη χώρα... παραμέρισε τις πολιτικές του διαφορές - που κατά τα λοιπά τον καθιστούν ανίκανο να ...
ομονοήσει αν πρόκειται να μοιράσει δυο γαϊδουριών άχυρα - και ομονόησε στην υπερψήφιση αυτής της ντροπιαστικής τροπολογίας.

Αυτό το εξευτελιστικό διακομματικό "ΝΑΙ", δεν ήταν απλά ένα "ΝΑΙ" στην κατασκευή ενός λατρευτικού χώρου, αλλά ένα δόλιο και επικίνδυνο "ΝΑΙ" σ ένα σύμβολο της υποταγής μέσα στην καρδιά της Αθήνας.

Οι γελοίοι του πολιτικού συστήματος, με πρόσχημα την Ευρωπαϊκή εικόνα της χώρας (αυτό τους μάρανε) και επικαλούμενοι υποκριτικές μεγαλοστομίες περί δημοκρατίας και ανθρωπισμού, άφησαν τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής, να ασελγήσουν και πάλι καπηλευόμενοι τον πατριωτικό λόγο, γιατί οι ίδιοι παρέδωσαν και τα σώβρακα στα νεοταξίτικα κελεύσματα που τους υπαγορεύονται από εξωεθνικά κέντρα.

Οι γελοίοι του πολιτικού συστήματος, προφανώς δεν αντιλαμβάνονται ότι με αυτές τις πρακτικές, δεν απαξιώνουν τον πατριωτικό λόγο που αρνούνται να υιοθετήσουν, αντίθετα συμβάλουν στον καθαγιασμό των νεοναζί εγκαταλείποντας στα χέρια τους τη χρήση του με δόλιο, υστερόβουλο και ύπουλο τρόπο.

Οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής, είναι σάρκα από την ελαφρότητα όλων αυτών... 
Είναι καρπός των διεστραμμένων ιδεολογημάτων τους... 
Είναι δικό τους δημιούργημα... 
Είναι ξέρασμα της δικής τους πολιτικής μήτρας των εμμονών και των νεοταξίτικων νεολογημάτων...

Μόνοι τους το κατασκεύασαν... Μόνοι τους έκαναν ότι μπορούσαν για να το γιγαντώσουν... Μόνοι τους το "τιμώρησαν" όπως και μόνοι τους το αθώωσαν στη συνέχεια... 

Γιατί αυτό που επεδίωκαν, ήταν με όχημα τη νεοναζιστική συμμορία, να δηλητηριάσουν την αυθεντικότητα των λαϊκών αντιδράσεων, και να απαξιώσουν την αυθόρμητη αντίθεση των απλών καθημερινών ανθρώπων, στις εφιαλτικές, μειοδοτικές, εθνοκτόνες και εθνομηδενιστικές αποφάσεις και επιλογές τους.

Σ αυτό το θλιβερό κατήφορο κύλησαν και σήμερα όλοι μαζί... Κι αυτή την ύπουλη, απερίσκεπτη και επικίνδυνη στάση τους, δεν πρόκειται να τους τη συγχωρήσει ποτέ η ιστορία. 

Οι φονταμενταλιστές του ισλαμισμού και οι δολοφονικές αντιπαραθέσεις τους, σύντομα θα θυμίσουν σε όλους τον εγκληματικό χαρακτήρα της σημερινής κοινοβουλευτικής παρωδίας.


"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες