"Ειμαστε Εθνίκια και ερχόμαστε ... "

Τρίτη, 16 Αυγούστου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ ! Εκτοξεύσεις ρωσικών πυραύλων cruise από Κασπία και Μεσόγειο ταυτόχρονα εξαφανίζουν το είδος « Τζιχαντιστής»-Φλέγεται η συριακή επικράτεια

Από της 15 Αυγούστου ημέρα της Κοιμήσεως της Θεοτόκου , κλιμακώνονται σταδιακά  οι επιθετικές ενέργειας της Μόσχας στην Συρία σε μια προσπάθεια να ξεκαθαριστεί  η όλη κατάσταση.
Είκοσι πολεμικά πλοία  του ρωσικού στολίσκου της Κασπίας θάλασσας ξεκίνησαν αιφνιδιαστικά ασκήσεις μάχης με την συμβολή της πολεμικής αεροπορίας και του στρατού , σύμφωνα με την υπηρεσία Τύπου της νότιας στρατιωτικής περιφέρειας, γράφει το πρακτορείο ειδήσεων  RIA Novosti.
Στην ουσία όμως πρόκειται σύμφωνα με τους όρους της ρωσικής  maskirovka, για έναν κεκαλυμμένο τρόπο πυραυλικών επιθέσεων στην Συρία με πυραύλους cruise . Το ίδιο ακριβώς λαμβάνει χώρα και στην Α.Μεσόγειο και πολεμικά πλοία εκτοξεύουν πυραύλους στο Χαλέπι και σε άλλες περιοχές.
Πριν λαλήσει ο αλέκτωρ, το πρακτορείο Interfax, ανακοίνωσε   ότι το Κρεμλίνο ζήτησε « άδεια για πτήση πυραύλων» πάνω από τον εναέριο χώρο του Ιράκ και του Ιράν.
Πρόκειται για εξουδετέρωση και εξαΰλωση κάθε είδους που κινείται πάνω από το αιματοβαμμένο έδαφος της Συρίας και ονομάζει τον εαυτό του Τζιχαντιστή ενώ ταυτόχρονα  ανήκει στην οργάνωση του ISIS .
org_qjzj517
«Στη Κασπία θάλασσα, τα πληρώματα θα εκτελέσουν   μια ποικιλία σύνθετων πυραυλικών ασκήσεων  σε  θαλάσσιους, παράκτιους  και εναέριους στόχους . Εκτός από τις πολεμικές ασκήσεις, τα πληρώματα θα δοκιμασθούν και στο εφοδιασμό των πολεμικών από ειδικά σκάφη εφοδιασμού», αναφέρει η ανακοίνωση η οποία τα λέει όλα ως προς την αποστολή των ρωσικών πλοίων.
Η ομάδα των πλοίων του στολίσκου της Κασπίας απέπλευσε  από τη ναυτική βάση στο Αστραχάν και ξεκίνησε ασκήσεις σε ειδικούς χώρους και πεδία βολής στην  Κασπία Θάλασσα.
«Ένα  από τα σενάρια θα αποτελέσει η εκτόξευση πυραύλων cruise επί  φανταστικού  εχθρού  στην περιοχή  της νότιας στρατιωτικής περιφέρειας», αναφέρει η ανακοίνωση του γενικού επιτελείου, μόνο που εχθρός δεν είναι φανταστικός και αφορά τον ισλαμικό στρατό.
Στις ασκήσεις  εμπλέκονται οι Κορβέτες «Νταγκεστάν» και «Ταταρστάν», μικρές πυραύλων, οι κανονιοφόροι  «Grad Sviyazhsk», «Grad Ustyug», «Βόλγκοντονσκ», «Makhachkala», πυραυλάκατοι και σκάφη υποστήριξης.
Η κατάσταση  στην Συρία είναι σε οριακό σημείο και η μαζική ρωσική επίθεση που υλοποιείται θα  «ξεκαθαρίσει» τα πράγματα . Ο ισλαμικός στρατός πρέπει να χάσει ταχύτατα τις βάσεις ανεφοδιασμού του καθώς και τις πόλεις  Ράκκα και Χαλέπι, και από  την άλλη πλευρά, οι ενισχύσεις από Σ.Αραβία πρέπει  να εξουδετερωθούν έγκαιρα  και κυρίως αποτελεσματικά .    
Πηγή 

Antigrafakias   pCloud Premium
"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες