"Ειμαστε Εθνίκια και ερχόμαστε ... "

Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2016

EKTAKTO: 30.000 στρατιώτες και 500 άρματα μάχης κινητοποίησε η Ρωσία στη Βαλτική – Προοίμιο πολέμου;

Oι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις της Δυτικής Στρατιωτικής περιφέρειας έχουν τεθεί σε κατάσταση συναγερμού στα σύνορα με τα κράτη της Βαλτικής ανέφερε ο Υπουργός Άμυνας της Λετονίας.
«Συνολικά 30.000 στρατιώτες με βαρύ οπλισμό και 500 άρματα μάχης βρίσκονται σε πολεμική ετοιμότητα στα σύνορα».

«Για αρκετές μέρες η Ρωσία διεξάγει μεγάλης κλίμακας στρατιωτικές ασκήσεις  και οι ένοπλες δυνάμεις της έχουν τεθεί σε κατάσταση συναγερμού με υψηλό βαθμό ετοιμότητας» ανέφερε.
Επιπλέον η Δυτική Στρατιωτική Περιφέρεια φιλοξενεί τις δυνάμεις CSTO και την άσκηση «Vzaimodeistvie 2016» στην οποία συμμετέχουν 6.000 στρατιώτες.
«Oι ένοπλες δυνάμεις της Λετονίας  συνεχίζουν να παρακολουθούν την κατάσταση» είπε ο εκπρόσωπος Άμυνας.
«Άρματα μάχης και διακλαδικοί σχηματισμοί από τις περιοχές Μόσχας και Voronezh, η αεράμυνα και πολεμικές μοίρες, αρκετοί σχηματισμοί και στρατιωτικές μονάδες έχουν τεθεί σε συναγερμό» πρόσθεσε.
«Σύμφωνα με το ρωσικό σενάριο οι δυνάμεις θα διεξάγουν επιχείρηση σε μια από τις στρατηγικές κατευθύνσεις χρησιμοποιώντας όπλα με μεγάλη καταστρεπτική ικανότητα».

ΠΗΓΗ

 Antigrafakias   

pCloud Premium
"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες