"ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΘΑΥΜΑΖΩ..ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΑ ΡΑΣΑ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΟΡΘΩΣΟΥΝ ΛΟΓΟ ΑΛΗΘΕΙΑΣ...."

Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2016

POS και μα@ακίες! Όλα γίνονται για την αχρήματη κοινωνία - Αποκάλυψη : Αδυνατούν να συνδέσουν POS με ταμειακές και τραπεζικούς λογαριασμούς πελάτη και επιχειρηματία

https://4.bp.blogspot.com/-hcGa_Ccte08/V6Blg7F58zI/AAAAAAAAQb4/vWGUutn7T4AdcoiIAvc6mAD_7fr-zu10wCLcB/s640/POS-600x400.jpg
Είπα να μην βρίσω και είναι και αγιες ημέρες, αλλά δεν με αφήνουν στη ησυχία μου.

Έρχονται σε λίγες μέρες να επιβάλλον με νόμο τις ηλεκτρονικές συναλλαγές, ουσιαστικά διευρύνοντας τα κάπιταλ κοντρόλ και την εξαφάνιση του χρήματος από την αγορά, αλλά όπως τελικά αποδεικνύετε όλα γίνονται για την προώθηση της αχρήματης κοινωνίας και καμία σχέση δεν έχουν με την πάταξη της φοροδιαφυγής.

Κεφάλαιο πρώτο :

Όπως σας είχα αποκαλύψει από πέρυσι το καλοκαίρι τα POS δεν είναι μπορεί κανείς να σε υποχρεώσει να είναι συνδεδεμένα με ελληνικές τράπεζες. Ακόμα και τα τσουχτερά πρόστιμα που έπεσαν μετά τις αποκαλύψεις μας πέρυσι το καλοκαίρι, σήμερα βρίσκονται στα συρτάρια των εφοριών, αφού σύμφωνα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία οι τράπεζες είναι ευρωπαϊκές και όχι ελληνικές, άρα μπορούν να τηρούν λογαριασμούς σε όποια χώρα της Ε..Ε επιθυμούν.


Κεφάλαιο δεύτερο:

Σήμερα αποκαλύπτεται από τον τύπο (αρχικά το είδα στο πρώτο θέμα) ότι δεν υπάρχει δυνατότητα άμεσου αυτόματου ελέγχου των συναλλαγών.

Δηλαδή αν ο καταστηματάρχης σου χρεώσει την κάρτα και δεν σου κόψει ταυτόχρονα απόδειξη στη ταμειακή, τότε η εφορία δεν λαμβάνει το ΦΠΑ που εσύ ως πελάτης έχεις χρεωθεί και πληρώσει κανονικά.

Και αυτό γιατί δεν είναι υποχρεωτική και ούτε είναι τεχνικά εφικτή η τετραγωνική σύνδεση :

- ΡΟS
- Ταμειακής Μηχανής
- ΤΑΧΙS
- Λογαριασμού πελάτη

Εκεί βέβαια που γίνεται της κακομοίρας είναι στα Mobile pos (κινητές συσκευές) που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ...

Και άντε εσύ ως καταναλωτής του χρόνου (2017) να αποδείξεις ότι πλήρωσες το 2016 με κάρτα...

Τουτέστιν μπάχαλο...


Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός


e-koutsobola.gr

 Antigrafakias    


"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες